3F

3F konstituerer formand

Del

3Fs hovedbestyrelse har på sit ekstraordinære møde i dag konstitueret den hidtidige næstformand Tina Christensen som ny formand indtil en kommende, ekstraordinær kongres.

”Jeg er taknemmelig for den tillid, jeg har mødt i hovedbestyrelsen i dag, hvor jeg er blevet konstitueret som ny formand,” siger Tina Christensen.

”Vores medlemmer har brug for en handlekraftig ledelse, der kan fortsætte den stærke indsats og arbejdet for deres interesser. Den opgave påtager jeg mig både med stolthed og ydmyghed, i et fortsat tæt samarbejde med de øvrige kolleger i forbundets daglige ledelse og i vores hovedbestyrelse.”

Tina Christensen oplyser, at 3Fs hovedbestyrelse på sit ordinære hovedbestyrelsesmøde den 10. februar vil drøfte det videre forløb frem mod forbundets 6. ordinære kongres, den 24.-29. september i Aalborg Kongres og Kultur Center.

---------------------------

Tina Christensen er 53 år og blev valgt som næstformand på 3Fs kongres i 2016 efter at have været næstformand og forhandlingssekretær i 3Fs industrigruppe.

Hun kom til forbundshuset i 2009, efter godt ti år som afdelingsformand i hhv. KAD Slagelse (1998-2005) og 3F Slagelse (2005-2009).

Tina Christensen arbejdede som omsorgshjælper, da hun startede sin faglige løbebane som tillidsrepræsentant på botilbud i Slagelse.

Kontakter

Pressekontakt: 3F's pressechef Lasse Ravnø på tlf 8892 8892 / lasse.ravno@3F.dk

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum