3F

3F: Fornuftigt S-udspil

Del

Uddannelse, velfærd og vækst i erhvervslivet er den rette opskrift

3Fs formand Per Christensen hilser Socialdemokratiets indspil til drøftelserne om 2025-initiativer velkommen:

- Vi er grundlæggende enige i udfordringerne, og at løsningen ikke er nedskæringer af vores offentlige sektor, en endnu højere pensionsalder og lavere overførselsindkomst. Uddannelse, satsning på erhvervslivet og en stærk offentlig sektor er den rette opskrift, også frem mod 2025.

- En helt nye analyse fra AE viser, at der siden 2001 er givet enorme skattelettelser til de allerrigeste. Nedskæringer af den offentlige velfærd vil især ramme de dårligst stillede. Det er derfor helt rigtigt, at Socialdemokratiet aflyser nye skattelettelser og foreslår en bedre social balance.

- Der er ikke nogen brændende platform i dansk økonomi, men vi er udfordret på vores kompetence- og uddannelsesniveau samt på produktivitetsvæksten. Det er her, der skal sættes ind på at fremtidssikre Danmark. Derfor er det også afgørende, at Socialdemokratiet prioriterer uddannelse fremfor skattelettelser.

- Man kan diskutere, om det er hensigtsmæssigt at fortsætte skattestoppet på ejerboliger.Vi havde hellere set, at der blev brugt endnu flere midler på uddannelse, forskning og velfærd.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt 3Fs pressetelefon 8892 8892

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum