3F

3F-formand: Tvang er uacceptabelt

Del

3F-formand lægger afstand til brug af trusler, som en medarbejder i Københavns lufthavn blev udsat for

“Det er absolut ikke i orden at udsætte kolleger for trusler, som det desværre er sket. Det er ikke 3Fs måde at arbejde på. Jeg har noteret mig, at den pågældende, der er gået langt over stregen, efterfølgende har valgt at trække sig fra sine hverv i 3F, og at der er tale om en afsluttet personalesag,” siger formand for 3F Kastrup, Henrik Bay-Clausen. 

Han henviser til en episode i Københavns lufthavn, der fandt sted i juli måned, som Berlingske skriver om i dag. Berlingske er i besiddelse af en lydoptagelse, hvor en medarbejder bliver presset til at melde sig ind i den lokale klub på arbejdspladsen og i 3F. 

“Det er ikke måden, vi gør det på, og det siger sig selv, at lovgivningen skal respekteres. Det her lever ikke op til 3Fs værdier,” siger Henrik Bay-Clausen. . 

Han påpeger, at 3F Kastrup har rigtigt mange tillidsvalgte, der hver dag er med til at sikre samarbejdet på arbejdspladserne. 

“Det er rigtigt trist, hvis denne sag får lov at skygge for det gode arbejde, der hver dag bliver udført af medlemmernes tillidsvalgte, når de sikrer et godt samarbejde med arbejdsgiverne og et stærkt sammenhold på lønmodtagersiden,” siger Henrik Bay-Clausen. 

Nøgleord

Kontakter

Kontakt 3Fs pressetelefon 88 92 88 92

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum