mindstudy.dk

Online studiehjælp til eksamensangste

Del
Ny online portal hjælper, støtter og guider de mange stressede unge, der netop nu er ved at gå i panik over forårets eksamener.
Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk
Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk

Når overblikket ryger, falder karaktererne, og hvordan er det egentlig, man holder overblikket over pensum og undlader at gå i panik. Thomas Pape er stressrådgiver og har gennem ti år vejledt unge med stress. Han har samlet al sin viden og nærmest udgivet en online version af sig selv.

Med et abonnement på mindstudy får de unge adgang til en lang rækker videoer, artikler og konkrete skemaer, de skal udfylde og arbejde efter. På den måde er det Thomas Papes erfaring om, hvad der virker, de hele tiden kan søge råd hos.

Testet i Herning og Odense

En række gymnasieuddannelser har været med til at teste systemet, og på blandt andet VIA Teko Herning  og på Odense Tekniske Gymnasium er portalen blevet en fast del af undervisningen. I alt har 5.500 elever og studerende adgang til portalen i dag.

"Jeg ved godt, at det er svært at gå til eksamen, og at stadig flere mister overblikket og bliver bange og stressede over at skulle leve op til egne og andres krav. Jeg ved af erfaring, at de unge mangler konkrete råd, og derfor har jeg samlet alt, hvad jeg ved, der virker, på mindstudy,” forklarer psykosomatisk fysioterapeut og stressrådgiver Thomas Pape.

Forebygge frem for at behandle syge

Med lanceringen af mindstudy.dk håber Thomas Pape, at han kan være med til at komme de mange tilfælde af stress og mistrivsel hos unge mennesker i forkøbet.

”Hvis vi kan få alle unge til at bruge mindstudy.dk, vil vi se en markant forbedring af de unges trivsel. De klienter jeg har på stressklinikken i Århus kunne have haft rigtig meget ud af at bruge mindstudy.dk, inden det blev så slemt, som det i mange tilfælde er blevet. Vi skal vende os til at give de unge flere værktøjer til at være bevidste om , hvordan de er den bedste version af sig selv,” siger Thomas Pape.

FAKTA:

Thomas Pape er uddannet psykosomatisk fysioterapeut og stressrådgiver. Han har igennem 10 år drevet stressklinikken Spine i Århus og har udgivet bøgerne ”Træn dig til en god eksamen” og ”Studieliv – uden stress”. 

Kontakter

Thomas Pape - 28 94 59 25 - Thomas@mindstudy.dk


Lone Mørup Mikaelsen - 25 94 05 99

Billeder

Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk
Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk
Download
Thomas Pape
Thomas Pape
Download
Thomas Pape
Thomas Pape
Download

Links

Information om mindstudy.dk

mindstudy.dk
mindstudy.dk
Veilgårdsvej 4
8340 Malling

+45 2894 5925http://www.mindstudy.dk

Mindstudy.dk er en ny online portal, som hjælper, støtter og guider unge studerende til et bedre studieliv og bedre eksamensresultater.

Følg pressemeddelelser fra mindstudy.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra mindstudy.dk