
Gastromé nomineret til prisen som 'Årets nye restaurant'

Den anerkendte restaurantguide White Guide har offentliggjort, at Restaurant Gastromé er nomineret i kategorien 'Årets nye restaurant'.
”Vi er næsten ikke blevet færdige med at fejre Michelin stjernen fra februar, og så kommer denne nominering fra White Guide. Vi er utrolig stolte og glade for nomineringen, og ser det som endnu et udtryk for, at det er lykkedes os at skabe en city restaurant med et eksperimenterende landkøkken,” siger Søren Jakobsen.
William Jørgensen og Søren Jakobsen er barndomsvenner, og de to har drevet Restaurant 'Det Gamle Mejeri' ved Mårslet syd for Aarhus i 10 år, mens Michelin-vinderen Gastromé slog dørene op for kun syv måneder siden.
For 2. år i træk hylder White Guide med 10 priser branchens skarpeste hoveder, dygtigste håndværkere og mest forførende helhedsoplevelser. Vinderne afgøres på pointtal eller udvælges på baggrund af en redaktionel vurdering. De offentliggøres til guidens lancering den 23. marts 2015. White Guides mål er, at belønne de restauranter, der har lige det lille ekstra je ne sais quoi, der rykker oplevelsen op i en liga for sig, skaber trends, danner skole, imponerer og begejstrer langt ud over det forventelige.
Fakta: Nominerede til 'Årets nye restaurant' – uddeles i samarbejde med Carlsberg
Et nyt stjerneskud på restauranthimlen, men ikke en kortlivet supernova. Nyheden, der præmieres, byder fra dag ét på stilsikker og avanceret madlavning i kombination med et tårnhøjt niveau for helhedsoplevelsen.
Nominerede:
Uformel, København
Gastromé, Aarhus
No. 2, København
Restaurant Tabu, Aalborg
Fakta om Gastronomé:
Gourmetpræget landkøkken
Ejere: Søren Jakobsen og William Jørgensen
Åbnede i efteråret 2014
Adresse: Rosensgade 28. 8000 Århus C.
www.gastrome.dk
Fakta om White Guide
White Guide Danmark udkom første gang i 2014
I White Guide Danmark er alle anmeldelser skrevet på baggrund af testbesøg foretaget af anonyme anmeldere, og alle restaurationsbesøg er betalt af White Guide
I forbindelse med lanceringen af årets guide uddeler White Guide priser til landets bedste restauranter og de dygtigste fagfolk i branchen.
Målgruppen er madinteresserede og indlandsturister, forretningsfolk og enhver med et professionelt forhold til restaurationsbranchen
White Guide udkom første gang i 2005 i Sverige
Initiativtagerne er Mikael Mölstad, journalist, etnolog, tidl. forlægger og vinskribent og i dag redaktionschef på den svenske guide, og Lars Peder Hedberg, økonom og forretningsmand, formand for World’s 50 Best Restaurants i Norden, ansvarshavende udgiver af White Guide og det gastronomiske specialmagasin White Paper, som udkommer fire gange om året.
Baggrund:
Søren Jakobsen og William Jørgensen er barndomsvenner fra Århus.
De ejer også gourmetrestauranten Det Gamle Mejeri ved Vilhelmsborg i Mårslet.
Begge har arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bl.a. Svinkløv badehotel, Ketchup og Molskroen.
Siden 2005 har de haft stor succes med restaurant Det Gamle Mejeri, der i år fik tildelt en stjerne i den anerkendte madguide ’Den Danske Spiseguide’.
Nøgleord
Kontakter
Yderligere oplysninger kontakt:
Søren Jakobsen, kok og ejer af Gastromé. Telefon: 26 13 75 93
William Jørgensen, kok og ejer af Gastromé. Telefon: 86 93 71 95
Billeder

Information om Gastromé
Følg pressemeddelelser fra Gastromé
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.