Frokosttid er Familietid

De står der, side om side i køledisken, de berømte sild på glas – madeirasild, karrysild og ikke mindst de klassiske marinerede sild. Og berømmelse forpligter. Det mener Glyngøre, som har arbejdet med at udvikle og tilpasse de originale opskrifter, der stammer tilbage fra 1940’erne: ”Vi nytænker klassikerne og tilpasser dem nutidens smagsløg og forventninger. Og så finder vi nye interessante smage, der kan løfte sildeoplevelsen ind i det nye nordiske køkken”, fortæller Kirsten Verhaegh, Marketing Manager, Orkla Foods Danmark.
For Kirsten Verhaegh er en sild ikke bare en sild: ”Den skal fanges på rette tidspunkt, og så skal den have tid og plads. En god, velsmagende sild skal have plads til at svømme i lagen, så smagsnuancerne træder helt igennem”. Netop lagen har Glyngøre arbejdet intenst med i den seneste tid, så danskernes smagsløg kan føle sig endnu mere forkælet af den helt rette balance mellem sødme og syrlighed.
Sæt sild på bordet, og tag hånd om familien
Sild er godt for familiefrokosten i mere end én forstand.
- Sild er nemme og tidsbesparende. Du kan nemt pifte dem op med lidt løg og krydderurter, så de ligner en million på frokostbordet, uden du bruger en masse kostbar familietid.
- Sild passer utrolig godt til fuldkornsbrød, og vi danskere får generelt for lidt fuldkorn.
- Sild er en nem vej til de vitaminer og Omega-3-fedtsyrer, som er så vigtige for os.
Ramsløg bliver årets smag
”Vi vil gerne inspirere danskerne til at give frokostbordet et ekstra pift. For selvom vi er glade for traditioner, så har vi godt af at prøve noget nyt, gøre det gamle bedre og udfordre os selv lidt. Derfor har vi valgt at udvide vores sortiment med ’Årets smag’. Og i år er det ’Ramsløg & Citron’, ”fortæller Kirsten Verhaegh.
Med Ramsløg & Citron har Glyngøre hentet fornyelsen ude i den danske skovbund og ladet det særegne ramsløg give et friskt tvist til familiens frokostbord.
Slut med bøvl
’Slagsmål’ med genstridige låg og forsøg med alskens mere eller mindre ubrugelige husgeråd om åbning af glas er ikke en ukendt udfordring. Og er det nu et reelt problem? Ja! En analyse fra Norge viser, at 30 pct. har besvær med at åbne låg på glasemballager og 66 pct. af kvinderne bruger husgeråd som knive, gafler og varme klude mv.* Men nu er det passé. Et nyt og unikt låg, der på en og samme gang beskytter silden optimalt og sikrer mod undertryk, garanterer, at alle i familien, fra bedstemor til børnebørn, nu kan få låget af Glyngøres sild.
Nøgleord
Kontakter
Essencius
Astrid Hyldahl
Tel: 51907718
Mail. ahl@essencius.dk
Billeder
Vedhæftede filer
Information om Essencius a/s
Følg pressemeddelelser fra Essencius a/s
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.