DI - Dansk Industri

350 virksomheder til SMV-konferencen 2018 – har du en plan?

Del

Dansk Industris årlige konference for små og mellemstore virksomheder samler mere end 350 ejere, ledere, politikere og eksperter. Her udfordrer de hinanden med spørgsmålet: Hvad er din plan for at sikre, at din forretning stadig er relevant om 5 år? Og hvordan sikrer vi samtidigt, at Danmark tilvælges som land at gøre forretning i og ud fra?

Pressen inviteres til

SMV-konferencen 2018 – har du en plan?

Mandag den 29. januar 2018, kl. 9.30-15.00,

IBC Innovationsfabrikken,

Birkemosevej 1, 6000 Kolding

Ved hjælp af politisk debat, indlæg fra eksperter samt virksomhedscases er det målet med konferencen at give virksomhederne inspiration og konkrete input til at finde vej i en stærkt foranderlig verden. En foranderlig verden, som er præget af øget globalisering og digitalisering.

Derfor byder konferencen bl.a. på et spændende punkt om fremtidens arbejdsmarked med seks medlemmer af Disruptionrådet:

Disruptionrådet LIVE!
Interview og debat med:
Troels Lund Poulsen, beskæftigelsesminister, Brian Mikkelsen, erhvervsminister, Karsten Dybvad, adm. direktør, DI, Lizette Risgaard, formand, LO, Jacob Holbraad, adm. direktør, Dansk Arbejdsgiverforening, Claus Jensen, formand, CO-Industri og Dansk Metal.

Tre virksomhedsledere udfordrer rådsmedlemmerne med en række konkrete spørgsmål: Er Danmark klar til nye forretningsmodeller? Hvordan skaffer vi de rigtige kompetencer? Og er danske virksomheder gode nok til digital omstilling?
Rune Kokholm, Co-founder og COO, Donkey Republic ApS, Jens Peter Bredholt, CEO, Kapacitet A/S og Poul Konrad Beck, CEO, Dansand A/S.

En anden udfordring til konferencens deltagere kommer fra professor Anders Drejer, Institut for økonomi og ledelse, Aalborg Universitet, der fra talerstolen spørger:
Har du en forretning om 5 år? 

På konferencen overrækkes også den årlige DI’s Initiativpris. Formålet med initiativprisen er at hædre en dansk virksomhed, som i særlig grad har udvist virkelyst, kreativitet og skabertrang. Prisen overrækkes af H.K.H. Prins Joachim.

Læs mere og se hele programmet for SMV-konferencen 2018 her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmeldinger fra pressen: Pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Byrdelettelser for milliarder gavner erhvervslivet8.2.2019 08:24:08Pressemeddelelse

Regeringen har i dag offentliggjort sit udspil ”Mindre bureaukrati – mere vækst”, som skal lette byrder og bøvl for virksomhederne med i alt 2,6 mia. kr. fordelt på 42 initiativer. Udspillet indeholder mange elementer, som vækker glæde i DI. Udspillet består af tre dele: Bedre digitalisering, mere digitalisering samt enkle og effektive regler. - Vi er rigtig glade for udspillet. Det indeholder flere forslag, som vi længe har arbejdet for. Der er mange konkrete forslag, som regeringen vil kunne sætte i værk med det samme. Samtidig er der en lang række forslag til i alt cirka 1,3 mia. kr., som skal forhandles på Christiansborg, siger Kent Damsgaard, direktør i DI. DI opfordrer derfor til et bredt samarbejde på tværs af de politiske partier om at lette byrderne for erhvervslivet. - Ledere og medarbejdere i især mindre virksomheder knokler dagligt for at få forretningen til at udvikle sig og dermed skabe vækst og arbejdspladser. Derfor er der næppe noget mere frustrerende at bruge tiden på

H.K.H. Kronprinsen står i spidsen for danske og grønlandske virksomheder på international minekonference7.2.2019 17:00:00Pressemeddelelse

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen tager i starten af marts sammen med mere end 30 danske og grønlandske virksomheder, energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, Dansk Industri (DI), Grønlands Erhverv og Generalkonsulatet i Toronto til verdens største minekonference i Canada. Det er første gang, at Kongehuset deltager i et erhvervsfremstød målrettet investeringer i Grønland.

DI: Det grønne vækstteam rammer plet31.1.2019 09:30:00Pressemeddelelse

De ti anbefalinger fra regeringens vækstteam for grøn energi- og miljøteknologi kan være med til at give et tiltrængt løft af eksporten. DI opfordrer regeringen til hurtigst muligt at følge op på anbefalingerne og præsentere en egentlig vækstplan. Vækstteamet for grøn energi- og miljøteknologi har haft til opgave at komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan virksomhederne, som producerer grøn energi- og miljøteknologi, kan vokse i en tid med hård international konkurrence og stigende digitalisering. Anbefalingerne blev i dag præsenteret for regeringen. Og vækstteamet fokuserer på, hvordan man kan bruge de data, som forsyningsselskaberne har om danskernes forbrug af el, vand og varme, til at skabe nye grønne produkter, services og løsninger. - Danmark er i dag helt i front inden for digitalisering. Men vi har kun udtømt en brøkdel af mulighederne. Det er helt rigtigt set af vækstteamet, at vi skal i gang med at finde den næste generation af løsninger, siger Tine Roed, direktør i

Flere SMV’er skal tænke stort24.1.2019 11:11:04Pressemeddelelse

De små og mellemstore virksomheder (SMV’er) er kernen i dansk erhvervsliv. De udgør 99 pct. af alle virksomheder, og de er afgørende for væksten i Danmark. Mange SMV’er sprænger allerede i dag skalaen og vokser ud af SMV-segmentet. Men Danmark har brug for endnu flere små og mellemstore virksomheder, der tænker stort og har vækstambitioner. Og når SMV’erne tænker stort, er det helt afgørende, at resten af samfundet også gør det. På SMV Dagen 2019 sætter DI fokus på, hvad der skal til, for at flere SMV’er kan udvikle deres forretning, vokse og skabe vækst. Pressen inviteres til SMV Dagen 2019 – Tænk stort! Din virksomhed i større skala, Onsdag den 30. januar, kl. 8.30, Industriens Hus, Rådhuspladsen, Købehavn V. På SMV Dagen overrækker H.K.H Prins Joachim traditionen tro DI’s Initiativpris. Prisen er en hyldest til de virksomheder i DI's medlemskreds, som i særlig grad har udvist initiativ, vækst og virkelyst. Nogle andre af dagens hovedpersoner er virksomhedsledere, der sprænger skalae

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum