DI - Dansk Industri

350 virksomheder til SMV-konferencen 2018 – har du en plan?

Del

Dansk Industris årlige konference for små og mellemstore virksomheder samler mere end 350 ejere, ledere, politikere og eksperter. Her udfordrer de hinanden med spørgsmålet: Hvad er din plan for at sikre, at din forretning stadig er relevant om 5 år? Og hvordan sikrer vi samtidigt, at Danmark tilvælges som land at gøre forretning i og ud fra?

Pressen inviteres til

SMV-konferencen 2018 – har du en plan?

Mandag den 29. januar 2018, kl. 9.30-15.00,

IBC Innovationsfabrikken,

Birkemosevej 1, 6000 Kolding

Ved hjælp af politisk debat, indlæg fra eksperter samt virksomhedscases er det målet med konferencen at give virksomhederne inspiration og konkrete input til at finde vej i en stærkt foranderlig verden. En foranderlig verden, som er præget af øget globalisering og digitalisering.

Derfor byder konferencen bl.a. på et spændende punkt om fremtidens arbejdsmarked med seks medlemmer af Disruptionrådet:

Disruptionrådet LIVE!
Interview og debat med:
Troels Lund Poulsen, beskæftigelsesminister, Brian Mikkelsen, erhvervsminister, Karsten Dybvad, adm. direktør, DI, Lizette Risgaard, formand, LO, Jacob Holbraad, adm. direktør, Dansk Arbejdsgiverforening, Claus Jensen, formand, CO-Industri og Dansk Metal.

Tre virksomhedsledere udfordrer rådsmedlemmerne med en række konkrete spørgsmål: Er Danmark klar til nye forretningsmodeller? Hvordan skaffer vi de rigtige kompetencer? Og er danske virksomheder gode nok til digital omstilling?
Rune Kokholm, Co-founder og COO, Donkey Republic ApS, Jens Peter Bredholt, CEO, Kapacitet A/S og Poul Konrad Beck, CEO, Dansand A/S.

En anden udfordring til konferencens deltagere kommer fra professor Anders Drejer, Institut for økonomi og ledelse, Aalborg Universitet, der fra talerstolen spørger:
Har du en forretning om 5 år? 

På konferencen overrækkes også den årlige DI’s Initiativpris. Formålet med initiativprisen er at hædre en dansk virksomhed, som i særlig grad har udvist virkelyst, kreativitet og skabertrang. Prisen overrækkes af H.K.H. Prins Joachim.

Læs mere og se hele programmet for SMV-konferencen 2018 her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmeldinger fra pressen: Pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Frankrigs præsident Emmanuel Macron møder dansk erhvervsliv i Industriens Hus17.8.2018 16:47pressemeddelelse

Efter indbydelse fra Hendes Majestæt Dronningen kommer Frankrigs præsident, H.E. Emmanuel Macron på statsbesøg i Danmark den 28.-29. august 2018. Det seneste franske statsbesøg blev afholdt i 1982. Som en del af statsbesøget mødes Frankrigs præsident med dansk erhvervsliv i Industriens Hus. H.K.H. Kronprinsen og statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager også i det fransk-danske ”Business Forum”. Præsidenten vil deltage i debat med centrale personer fra dansk erhvervsliv og med arbejdsmarkedets parter. Det sker under temaet ”Transforming France: A Nordic Perspective”. Udgangspunktet for mødet er dermed emner som den danske arbejdsmarkedsmodel, det danske uddannelsessystem, international handelspolitik, europæisk erhvervslovgivning, digitalisering, innovation og investeringer i Frankrig. Blandt deltagerne er over 30 franske virksomhedsledere samt en række danske virksomheder med store investeringer i Frankrig. De mødes også, når Dansk Industri efter arrangementet med præsidenten organi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum