Varde Kommune

300.000 skal styrke væksten hos lokale virksomheder

Del

Varde Kommunes erhvervs- og vækstudvalg bevilger 300.000 kroner til at skabe vækst hos lokale virksomheder gennem opkvalificering.

ERHVERV

Frem mod næste sommer kan lokale virksomheder komme på kursus i strategisk ledelse, blive uddannet i innovation og med et klippekort blive skarpere i tilskudsordninger, digitalisering og salg.

Erhvervs- og vækstudvalget har bevilget 300.000 kroner til fire konkrete tilbud, som erhvervsforeningen ProVarde vil tilbyde lokale virksomheder.

Bevillingen betyder, at virksomhederne slipper med en mindre egenbetaling, hvis de for eksempel ønsker at blive bedre til at søge private og offentlige tilskudsordninger.

 

CITAT
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune og formand for erhvervs- og vækstudvalget:

”Væksten i Varde Kommune afhænger af, at virksomhederne har de nødvendige kompetencer til at udvikle forretningen og styrke deres konkurrenceevne. De fire tilbud er udvalgt, fordi de kan styrke virksomhederne uagtet størrelse og branche.”

FAKTA

  • De 300.000 fordeles mellem disse fire tilbud: Kursus i effektiv ledelse, kursus i at lede innovationsforløb, klippekort til hjælp med ansøgninger til tilskudsordninger og klippekort til hjælp med digitalisering, salg og markedsføring.
  • De fire tilbud bliver udbudt af ProVarde og vil blive tilgængelige i løbet af efteråret på www.provarde.dk.
  • Erhvervs- og vækstudvalget i Varde Kommune er et såkaldt §17 stk. 4 Udvalg, som Byrådet har nedsat for at styrke kommunens erhvervsservice. Udvalget består foruden byrådspolitikere af repræsentanter fra Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, ProVarde og lokale virksomheder.

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum