Aabenraa Kommune

30 elever fra Tinglev Skole hjemsendes

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev i en 6. klasse på Tinglev Skole er 30 elever hjemsendt.

En elev i 6. klasse på Tinglev Skole er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen efter dialog med sundhedsmyndighederne har hjemsendt 30 elever fra årgangen.

- Der er blevet ringet rundt til de relevante forældre til eleverne på Tinglev Skole. Hjemsendelsen sker efter dialog med myndighederne samt sundhedsplejersken. Som altid i disse situationer opfordrer jeg til, at alle følger de retningslinjer, der er på området, så vi kan inddæmme og begrænse smitten siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum