Grenaa Andelsboligforening

30-års jubilæum for formanden i Grenaa Andelsboligforening

Del

Formand for Grenaa Andelsboligforening Uffe Bech kan fejre 30-års jubilæum som dedikeret beboerdemokrat. Især boligforeningens vokseværk med flere nybyggerier gennem årene og det altid stærke beboerfællesskab fylder ham med stolthed.

Uffe Bech, formand for Grenaa Andelsboligforening
Uffe Bech, formand for Grenaa Andelsboligforening

Selvom han gik på pension i 2012, sidder han ikke stille ret længe ad gangen. Den 7. juni kan formand for Grenaa Andelsboligforening Uffe Bech fejre sit 30-års jubilæum som dedikeret forkæmper for den almene boligsag i Grenaa og omegn. Som medlem af boligforeningens organisationsbestyrelse uafbrudt siden 1992 – og formand siden 2015 – kan han kigge tilbage på en spændende og begivenhedsrig tid, hvor Grenaa Andelsboligforening er vokset med hele syv nye afdelinger, og det stærke beboerfællesskab fortsat blomstrer.

Uffe Bechs rejse i beboerdemokratiet begyndte tilbage i 1986, da han blev valgt ind i afdelingsbestyrelsen. Året efter blev han afdelingsformand, og siden har de mange timers frivilligt bestyrelsesarbejde udviklet sig til en kær og lærerig hobby. ”Det bliver jo mere og mere interessant med årene, efterhånden som man tilegner sig mere viden i forbindelse med byggesager, forskellige dilemmaer osv.,” fortæller Uffe og fortsætter: ”Man får simpelthen flere værktøjer i sin værktøjskasse.”

Det har dog ikke været svært at balancere familielivet med hustru og to børn og bestyrelsesarbejdet. Uffe Bech har boet med sin hustru i den samme bolig i Grenaa Andelsboligforening siden 1974, og den er de godt tilfredse med. ”Jeg vil gå så langt som til at sige, at vi skal bæres ud herfra,” fortæller Uffe med et smil.

Styrket service og lokalt nærvær

Grenaa Andelsboligforening blev oprettet tilbage i 1949 med blot en enkelt boligafdeling på heden. Siden da er boligforeningen vokset, men formålet er det samme: at sikre gode, sunde, tidssvarende boliger, der er til at betale for yngre såvel som ældre borgere.

Den 1. januar 2022 tog Grenaa Andelsboligforening hul på endnu et nyt kapitel: Man indgik efter grundige overvejelser et samarbejde med Boligkontoret Danmark, der nu administrerer de i alt 599 boliger fordelt på 15 afdelinger i Norddjurs Kommune.

”Det var en meget velovervejet beslutning. Vi var før en lille boligforening, så det var et stort skridt for os, men med god kemi til Boligkontoret Danmarks direktion og vores lokale forretningsfører, Anita Skarregaard Dideriksen, er det den helt rigtige beslutning,” mener Uffe Bech. Han ser sammen med resten af boligforeningens bestyrelse frem til at udbygge det allerede gode samarbejde med Boligkontoret Danmarks administration.

”Vi har nu fået flere muskler som medlem af Boligkontoret Danmark, og det kommer alle vores beboere til gode – vores service bliver styrket, samtidig med at vi bevarer vores lokale forankring med kontoret i Grenaa. Det nærvær, det lokale kontor giver vores beboere, betyder utrolig meget for os,” slutter Uffe Bech.

Jubilæet bliver markeret på boligforeningens generalforsamling den 7. juni.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Uffe Bech, formand for Grenaa Andelsboligforening
Uffe Bech, formand for Grenaa Andelsboligforening
Download

Links

Information om Grenaa Andelsboligforening

Grenaa AndelsboligforeningGrenaa Andelsboligforening er en almen boligforening med ca. 600 lejeboliger fordelt på 15 boligafdelinger i Norddjurs Kommune.

Grenaa Andelsboligforening administreres af Boligkontoret Danmark, der som en foreningsbaseret nonprofitorganisation leverer administration, rådgivning og serviceydelser til mere end 30.000 lejeboliger landet over for både boligselskaber og kommuner.

Følg pressemeddelelser fra Grenaa Andelsboligforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.