Haderslev Kommune

3 er nomineret til årets handicappris

Del

Handicapprisen uddeles den 26. oktober kl. 17. Arrangementet holdes i 'Et Rart Sted at Være'.

Den 26. oktober 2017 uddeler Handicaprådet i Haderslev Kommune årets Handicappris.

Prisen uddeles til en enkeltperson, virksomhed, institution, forening eller organisation, der efter handicaprådets vurdering har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i kommunen. Alle borgere, foreninger m.v. i Haderslev Kommune har haft mulighed for at indstille til handicapprisen.

Efter fristen for at indstille til handicapprisen har Handicaprådet besluttet at nominere 3 til prisen. De nominerede er: 

  • Alice Bonde Ladefoged - Haderslev Handicap Disco
  • Allan Lykke Nielsen - opstart af Idéværkstedet, Vennestedet & Voksenstedet
  • Mogens Jensen - H.H.I. Foreningen for dem med særlige behov.

Uddelingen afholdes i Et Rart Sted at Være, Nordhavnsvej 5, 6100 Haderslev den 26. oktober 2017 kl. 17.00-19.00.

Udover tildeling af handicapprisen til en af de nominerede, vil der være indlæg ved formand for Handicaprådet Thorsten Lücke samt socialudvalgsformand Thies Mathiesen.

Handicaprådet vil være vært ved en let anretning samt kaffe, the eller vand. Der vil desuden være musikalsk underholdning fra bandet B-Cool fra det beskyttede værksted Kuglen i Vojens.

Tilmelding kan ske senest den 16. oktober kl. 12 til Charlotte Enevoldsen på e-mail cene@haderslev.dk.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum