Ombold

28 hold spiller fodbold til gavn for Hjemløselandsholdet

Del

Virksomheder, organisationer, politiske partier, skuespillere, influencere og tidligere professionelle fodboldspillere vil igen i år vise deres fodboldfærdigheder frem, når de skal dyste mod hinanden i OMBOLDs traditionsrige SponsorCup, hvor der spilles til fordel for det danske Hjemløselandshold – en festlig fodboldturnering med et godt formål.

OMBOLDs SponsorCup er en årlig begivenhed, hvor der samles penge ind til at sikre Hjemløselandsholdets deltagelse i Homeless World Cup.

I år afvikles VM for Hjemløse i USA, og det er en dyr omgang for en lille NGO som OMBOLD. Derfor glæder OMBOLD sig også over, at der er hele 28 hold, som i år deltager i den festlige turneringen med det gode formål. 

Til turneringen vil man kunne opleve arvejendeopgør mellem politiske partier, man vil kunne se ansatte i boligsektoren lave lækre fodbolddetaljer, og man vil også kunne opleve et par kendte ansigter, der normalt huserer på tv-skærmen, i ens Instagram-feed eller på andre medier.

Sidst, men absolut ikke mindst, vil man selvfølgelig også kunne opleve Hjemløselandsholdet, og så er der også samlet et hold af tidligere spillere, der har rigtig mange superliga- og landsholdskampe på CV'et. 

Praktisk info
Dato: den 24. maj 2023.
Tid: 14.00 til 18.30.
Sted: Ofelia Plads i København.

Alle medier, der har interesse i at dække arrangementet, er selvfølgelig velkomne. 

Kontakter

Billeder

Ombold

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 15.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

Rimer fodbold på socialt arbejde?31.5.2023 11:11:00 CEST | Presseinvitation

Det er sjældent, at udsatte mennesker er en del af fællesskabet i traditionelle idrætsforeninger. Men det har Kultur- og fritidsforvaltningen og Socialforvaltningen i Københavns kommune gjort noget ved i tæt samarbejde med tre københavnske fodboldklubber og NGO'en, OMBOLD. I projektet ’Fælles om Fodbold’ er det lykkedes at få 120 mennesker, der fx kæmper med misbrug, hjemløshed eller psykisk sårbarhed, til at blive en del af tre københavnske fodboldklubberne – det skal nu fejres med et fodboldstævne, hvor spillerne fra Fælles om Fodbold mødes til fodbold, spisning og fællesskab.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum