Gladsaxe Kommune

250S strækning i Gladsaxe reddet i sidste øjeblik

Del

Forslaget om at nedlægge strækningen på linje 250S mellem Bagsværd Station og Gladsaxe Trafikplads er blevet trukket tilbage af Region Hovedstaden i sidste øjeblik. Det glæder Gladsaxes borgmester Trine Græse, som har kæmpet hårdt for at bevare strækningen.

Region Hovedstaden har netop indgået forlig om næste års budget og har i sidste øjeblik trukket forslaget om at nedlægge linje 250S på strækningen mellem Gladsaxe Trafikplads og Bagsværd Station af bordet.

Det glæder Gladsaxes Borgmester Trine Græse, som har kæmpet hårdt for at bevare denne strækning.

- Bagsværd Station er et knudepunkt for den kollektive trafik i Gladsaxe med forbindelse til S-togsnettet. Derfor er det utrolig vigtigt, at der er gode busforbindelser hertil fra resten af kommunen. Og her spiller 250S en vigtig rolle. Derfor er jeg utrolig lettet over, at regionen nu har valgt at trække forslaget om at afkorte 250S’ rute af bordet. Desværre har regionen stadig valgt at fastholde de fleste af de øvrige varslede besparelser på den kollektive trafik, siger Trine Græse.

Region Hovedstaden er ansvarlig for koordineringen og finansieringen af de regionale busser i hovedstadsområdet i samarbejde og med bidrag fra kommunerne.

Kontakter

Trine Græse via kommunikationschef Ulla Baden, mail: ulla.baden@gladsaxe.dk eller mobil: 22 76 56 22

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Gladsaxe og LIFE Fonden styrker naturfagene i kommunens skoler20.1.2021 07:00:00 CETPressemeddelelse

Som en af de første kommuner i Danmark har Gladsaxe Kommune netop indgået et partnerskab med LIFE Fonden. Partnerskabet betyder, at skoleklasser fra foråret får mulighed for at arbejde undersøgende med aktuelle samfundsudfordringer i LIFEs mobile laboratorier. Formålet er at styrke naturfagsundervisningen på kommunens skoler og bidrage til at realisere visionerne om Fremtidens Skole i Gladsaxe.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum