GF Forsikring

25 års jubilæum: Susanne Bech Hauge

Del

NAVNE: Den 1. august er det 25 år siden, at fagspecialist Susanne Bech Hauge blev ansat på det kundeejede forsikringsselskabs hovedkontor i Odense.

Den nu 47-årige Susanne Bech Hauge begyndte i 1993 som policemedarbejder, mens GF Forsikrings hovedkontor endnu lå på Karlavej i Næsby. I 2007 flyttede hun med resten af GF's medarbejdere til GF Huset i Tarup, hvor hun i dag er ansat som fagspecialist inden for blandt andet indbo- og ulykkesforsikring.

Gennem årene har hun varetaget en bred vifte af opgaver - både daglige driftsopgaver og større udviklingsopgaver, fx udvikling af nye produkter. Derudover arbejder hun som fagspecialist med at formidle viden til sine kolleger og har blandt andet undervist i landboforsikring.  

Som person er hun kendt for sit gode humør og positive tilgang, der sammen med hendes solide værdier og stærke faglighed gør hende til en uundværlig del af fagteamet i Policeafdelingen.  

Privat bor hun på Windelsvej i Skibshuskvarteret. Hun er gift med Peter, og parret har to store børn, Sofie på 19 og Jonas på 16. Når Susanne ikke er på job hos GF Forsikring, nyder hun fritiden med venner og familie.

Billeder

Information om GF Forsikring

GF Forsikring
GF Forsikring
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

70 13 80 80https://www.gfforsikring.dk/

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum