A.P. Møller - Mærsk A/S

225.000 mennesker besøgte verdens største skib på Langelinie

Del

I dag, klokken 10, sejler verdens største skib, Majestic Mærsk, der siden sidste mandag har ligget fortøjet på Langeliniekaj. I løbet af de sidste syv dage har mere end 225.000 mennesker besøgt Langeliniekaj for at opleve containerskibet. Heraf har 49.500 været en tur ombord. Og undervejs uddelte Maersk Line mere end 80.000 bananer.

”Vi er meget glade for den store interesse, der har været for Majestic Mærsk. Vi håbede, at verdens største skib på Langelinie kunne blive en folkefest. Det blev det. Interessen for skibet har været meget stor, og vi er rigtig mange, der er blevet klogere på containerskibsfart og den store betydning, containeren har for vores hverdag,” siger Claus Høvelt, Global Branding Manager i Maersk Line og ansvarlig for arrangementet på Langelinie. 

Majestic Mærsk sejler fra Langeliniekaj klokken 10. Skibet vil få hjælp fra fire Svitzer slæbebåde. Efter cirka halvanden time vil skibet være ved Middelgrunden og sætter herefter kurs mod Gøteborg. 

Billedetekst: I går, søndag, fik Majestic Mærsks Kaptajn Petur Madsen overleveret mere end 3.000 tegninger af skibet - alle tegnet af besøgende børn i udstillingsområdet. Vindertegningen - af Nanna fra Søborg - vil blive ophængt i skibets messe. Og vinderen får en Lego-model af et Maersk Line Triple-E skib, samme type som Majestic Mærsk. 

Nøgleord

Kontakter

Helle Jakobsen, Group Communication, tlf. 33 63 35 09, helle.jakobsen@maersk.com.

Billeder

Majestic Mærsks Kaptajn Petur Madsen og nogle af de mere end 3.000 tegninger
Majestic Mærsks Kaptajn Petur Madsen og nogle af de mere end 3.000 tegninger
Download
Kaptajn Petur Madsen med vindertegningen.
Kaptajn Petur Madsen med vindertegningen.
Download

Information om A.P. Møller - Mærsk A/S

A.P. Møller - Mærsk A/S
A.P. Møller - Mærsk A/S
Esplanaden 50
1098 København K

33633363http://www.maersk.com

Følg pressemeddelelser fra A.P. Møller - Mærsk A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra A.P. Møller - Mærsk A/S

Kom med til navngivning af verdens største skib19.9.2013 10:46:24 CEST | Pressemeddelelse

På onsdag navngiver Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen verdens største skib på Langelinie i København. Navngivningsceremonien markerer samtidig, at Maersk Line åbner skibet og en udstilling på Langelinie for offentligheden. Flere end 42.000 interesserede har allerede booket adgang til skibet. Navngivningsceremonien foregår onsdag 25. september kl. 10.00 og kan overværes af alle interesserede fra balustraden på Langelinie. Umiddelbart efter arrangementet åbner udstillingsområdet for offentligheden. Læs mere om arrangementet og mulighederne for at opleve skibet for de, der ikke nåede at booket billet, på www.triple-e.dk eller i vedhæftede pressemeddelelse. Tirsdag sejlede skibet – som er nummer to ud af i alt 20 bestilte Triple-E-skibe – gennem Storebælt mod Gdansk, Polen. I weekenden går turen mod Danmark og Langeliniekaj i København, som skibet anløber natten til mandag ved 03.00-tiden. Presseakkreditering Navngivningsceremonien kan dækkes fra pressepools i ceremoniområdet. Pressea

PRESSEMEDDELELSE FRA MAERSK OIL: Maersk Oil appellerer SKAT-afgørelse12.9.2013 14:14:22 CEST | Pressemeddelelse

I 2012 modtog Maersk Oil en afgørelse fra SKAT som forhøjer Mærsk Olie og Gas A/S’ selvangivne skattepligtige indkomst for perioden 2006 til 2008. SKAT vurderer, at Mærsk Olie og Gas A/S ikke må have et skattemæssigt underskud før indregning af udbytteindtægter fra datterselskaber, når virksomhedens olieproducerende datterselskaber i Qatar og Algeriet har overskud. Underskuddet opstår primært fordi den danske olieproduktion beskattes separat med et betydeligt beløb hvert år. Det medfører, at de globale hovedsædeaktiviteter i Danmark viser underskud før indregning af udbytteindtægter. Maersk Oil er uenig i SKATs afgørelse, da den går imod mangeårig praksis for behandling af udgifter til forundersøgelser, der baserer sig på en skriftlig tilladelse fra Ligningsrådet. Maersk Oil har derfor påklaget afgørelsen til Landsskatteretten, som starter behandlingen i denne måned. --- I 1985 modtog Maersk Oil en skriftlig tilladelse fra Ligningsrådet, den øverste danske skattemyndighed på daværende