Blå Kors Danmark

220.000 kr. sikrer fortsat hjælp til udsatte familier i Fredericia

Del
Familienetværket Fredericia, der drives i samarbejde mellem Blå Kors og frikirken Kirkeibyen, har modtaget en bevilling fra Socialstyrelsen, som gør det muligt at fortsætte og udvikle arbejdet blandt udsatte familier lokalt i Fredericia.
Familienetværket Fredericia giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Fredericia. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Fredericia giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Fredericia. Foto: Jens Peter Engedal.

Familienetværket Fredericia, der er et samarbejde mellem Blå Kors Danmark og frikirken Kirkeibyen i Fredericia, har modtaget 220.000 kr. i støtte fra Socialstyrelsens pulje til støtte af frivilligt socialt arbejde.

I familienetværket kommer der familier og enlige, der af den ene eller anden årsag er pressede i hverdagen. Det kan være sygdom, økonomi, misbrugsproblemer, ensomhed eller noget helt andet. Fælles er ønsket om og behovet for et godt fællesskab.

Familienetværket drives primært at frivillige medarbejdere, og derfor kommer støtten på de 220.000 kr. også til at gøre en stor forskel.

”Vi sætter stor pris på støtten. Det giver ro og har stor betydning, når vi modtager et økonomisk rygstød i familienetværket. Det hjælper til at kunne fortsætte vores arbejde med at skabe rum for liv og nære relationer for alle generationer,” siger Simon Tind, der er leder af Familienetværket Fredericia.

Fællesskabet gør en forskel

I Familienetværket Fredericia har de fokus på det gode fællesskab med plads til alle, hvor man både har mulighed for at snakke og blive hørt, og hvor man også kan få hælp til hverdagens udfordringer.

"I Familienetværket deler vi liv med hinanden og hjælper hinanden. Nogle gange giver vi også praktisk hjælp, hvis der er et særligt behov for det. Men ellers er det i høj grad bare det at være en del af et fællesskab, hvor man bliver set og hørt og føler sig forstået og værdsat, der måske gør den største forskel," siger Simon Tind.

Også hos Blå Kors Danmarks generalsekretær Christian Bjerre er der glæde over bevillingen fra Socialstyrelsen.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at vores familienetværk rækker ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyder et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for bevillingen, som giver os mulighed for fortsat at hjælpe sårbare familier og enlige i Fredericia," siger Christian Bjerre.

Familienetværket mødes mandag i lige uger kl. 16.30-19 i Kirkeibyens lokaler på Vejlevej 12 i Fredericia.

Det er gratis at komme i familienetværket, og der er altid gratis fællesspisning og gratis aktiviteter.

Der kommer typisk mellem 60 og 80 deltagere hver gang.

Kontakter

Simon Tind, leder Familienetværket Fredericia, 22 14 80 67
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Billeder

Familienetværket Fredericia giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Fredericia. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Fredericia giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Fredericia. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum