Visma Software A/S

220 skobutikker vælger nyt IT-system for at ruste sig til konkurrencen

Del

Shoe-d-vision, der er central indkøbs- og markedsføringsorganisation for skokæderne Skoringen, zjoos samt en række ECCO-shops i Danmark og Norge, har indgået aftale med nordiske Visma Software og partneren Amesto om et nyt, fælles økonomisystem

Kampen om kunderne i detailhandelen øges dag for dag. For at styrke sin position og ruste sig til fremtiden har 220 sko-butikker i Danmark og Norge nu valgt et fælles økonomisystem, der skal kunne vokse med butikkerne og kædens centrale indkøbsfunktion.

Som detailhandelskæde er Shoe-d-vision i et stærkt konkurrencepræget marked med stigende nethandel fra store udenlandske aktører som Zalando.

-          Det er vores ambition at tage kampen op og styrke vores position på markedet. Vi investerer derfor massivt i butikkerne og med forretningsunderstøttende tiltag, herunder vores vitale IT-systemer, understreger IT-chef Asger Simonsen fra Shoe-d-vision og uddyber:

-          Vores nuværende økonomisystem kører på en ældre platform og taler f.eks. ikke sammen med vores kasseløsninger ude i butikkerne. Med den nordiske Visma Business-løsning får vi et fælles og skalérbart økonomisystem, der kan integreres med vores øvrige IT-systemer og kasseløsninger i butikkerne. Samtidig er det gearet til den fremtid, som vi allerede nu er ved at forberede os på, forklarer IT-chef Asger Simonsen fra Shoe-d-vision, der er central indkøbs- og markedsføringsorganisation for skokæderne Skoringen, zjoos samt en række ECCO-shops i Danmark og Norge.

Benchmarke ud fra fælles data

Det nye økonomisystem er sidste del af en full carpet-løsning inden for Shoe-d-visions IT-systemer, hvoraf flere er egenudviklede. For Shoe-d-vision og de 220 medlemsbutikker handler det i høj grad også om, at kæden med det nye økonomisystem nu bl.a. får mulighed for at udnytte synergier og benchmarke på tværs af butikker og organisation ud fra et fælles fundament.

-          Med et fælles økonomi-system opnår vi en række fordele ved eksempelvis bedre at kunne benchmarke nøgletal op mod konkurrenter og levere endnu bedre ledelsesinformation til ejerne. Vi ønsker med den nye løsning at styrke samarbejdet, øge markedsandele og skabe værdi for butikkerne, så de kan koncentrere sig om at levere kvalitetsprodukter og god service til slutbrugerne, fastslår Asger Simonsen.

Bistand fra konsulenthus

Det uafhængige konsulenthus inden for rådgivning om ERP-løsninger, Herbert Nathan & Co, har assisteret Shoe-d-vision med at udarbejde kravspecifikation og efterfølgende faciliteret processen med at finde det rigtige økonomisystem og den rigtige leverandør.

Efter en skarp udvælgelsesproces faldt valget på Visma, der er Nordens største leverandør af software- og ERP-løsninger. Med valget af koncernens ERP-flagskib Visma Business, der bliver mere og mere udbredt i Norden, har Shoe-d-vision fået en standardløsning med stor fleksibilitet, skalerbarhed og ikke mindst integrationsvenlighed.

Aftalen om det nye økonomisystem er indgået med Vismas nordiske partner Amesto Solutions, der var den eneste af de tre tilbudsgivere, som opfyldte alle udbudskriterier i den proces, der blev startet i foråret 2015.

-          Aftalen med Shoe-d-vision viser, at det ikke kun er funktionerne i selve IT-løsningen, der er vigtig, men også system-integratorens evne til at sætte sig i kundens sted og forsyningssikkerheden hos leverandøren, siger Christina Blicher Goth, der er partner account manager hos Visma Software.

Tidsplanen er, at Shoe-d-visions hovedkontor tager systemet i brug i april 2017. Herefter kommer de første butikker på systemet fra tredje kvartal næste år. Den sidste af de 220 butikker i Damark og Norge forventes at være koblet på løsningen inden udgangen af 2018.

Nøgleord

Kontakter

IT-chef Asger Simonsen, Shoe-d-vision Amba, asi@shoe-d-vision.dk, mobil 23462422

ERP/CRM-konsulent Klaus Kristensen, Amesto Solutions A/S, klaus.kristensen@amesto.dk, mobil 40311845

Christina Blicher Goth, Partner Account Manager, Visma Software A/S, christina.goth@visma.com, mobil 25788402

Partner Torben Storgaard, Herbert Nathan & Co, ts@herbertnathan.com, mobil 24630167

Billeder

Links

Information om Visma Software A/S

Visma Software A/S
Visma Software A/S
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

70277178http://www.visma.dk

Om Shoe-d-vision

Shoe-d-vision Amba er en medlemsejet dansk/norsk virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1955 af danske skodetailhandlere under navnet Skoringen Amba. Motivationen for samarbejdet var enkel: at opnå de bedst mulige betingelser gennem fælles indkøb.

Om Visma

Visma er en af Nordens førende leverandører af software, retail IT-løsninger samt IT-relaterede projekter og rådgivning. Forretningsdivisionen Visma Software udvikler og markedsfører blandt andet produkter som Visma Business, Stellar, Mamut, Summasummarum, eAccounting, eAdvisor og e-conomic.

Om Amesto

Amesto Solutions A/S er Nordens største Visma-partner. Amesto blev etableret i 1985 og har i dag 230 ansatte i hele Norden fordelt på kontorer i bl.a. København, Slagelse, Oslo, Stockholm og Malmø.

Om Herbert Nathan & Co.

Herbert Nathan & Co er et markedsledende konsulenthus inden for rådgivning omkring ERP-systemer og -projekter.