Dansk JernbaneforbundDansk Jernbaneforbund

2000 nye billige ungdomsboliger på vej - De første 200 skal stå klar i København til studiestart 2020.

Del

Nu er der godt nyt til de mange unge, der står og mangler en bolig, der er til at betale. 2000 ungdomsboliger er på vej i et banebrydende nyt samarbejde. De første 200 boliger skal stå klar til studiestart 2020 i København. Det er Container Living, der skal levere boligerne og det er Interesseforeningen/TJM Forsikring, der står bag.

Visualisering af TJM Byen
Visualisering af TJM Byen

200 unge vil i september 2020 kunne flytte ind i TJM Byen i København i ny, rå, spændende og bæredygtig containerarkitektur: TJM Byen. TJM Byen opføres af Interesseforeningen. I TJM Byen venter en fuldt udstyret 30m2 lejlighed med eget bad og køkken. Huslejen vil lande under 5.000 kr./mdr. Samarbejdsaftalen mellem Interesseforeningen og Container Living er underskrevet i dag onsdag.

FAKTA: Interesseforeningen ejer TJM Forsikring. TJM Forsikring er en selvstændig del af TRYG-familien, som blandt andet har bidraget til projektet med ekspertise. Bag Interesseforeningen står en række faglige organisationer.

TJM Forsikring har siden stiftelsen i 1936 opbygget en formue, som har været investeret passivt. Interesseforeningen har nu besluttet, at der skal investeres aktivt i billige ungdomsboliger, så en del af formuen kan gøre direkte gavn og nytte for foreningens små 150.000 forsikringstagere og deres børn. De 200 boliger er første etape. Visionen er at ende ud i 2.000 nye billige ungdomsboliger i hele Danmark.


- Interesseforeningen vil gerne investere i unge menneskers fremtid. Med dette projekt sikrer vi, at flere unge kan få en god start på voksenlivet. Der er en kolossal mangel på boliger til unge. Boliger som almindelige mennesker kan betale. Jeg er overbevist om, at TJM Byen bliver et projekt som mange vil få glæde af i de kommende år. Dermed er TJM Byen et projekt helt i Interesseforeningen og TJM Forsikrings ånd, siger Henrik Horup, der er formand for Interesseforeningen.


Boligerne bliver leveret og drevet af Containier Living: - Vi glæder os til at levere og drive bæredygtige kvalitetsboliger til unge mennesker i Danmark. Vores containerarkitektur er som skabt til det gode, urbane ungdomsliv. Container Livings koncept sikrer både gode boliger, men også gode fællesskaber og trivsel, siger Brian Gade, der er direktør i Container Living. Læs mere om boligerne på www.containerliving.dk.


Også på Rådhuset i København er der glæde over de kommende ungdomsboliger:
- Det er en god nyhed for byen, at vi nu får endnu en aktør, som vil bygge ungdomsboliger i København. TJM Byen ser spændende ud, og byen skriger efter flere studieboliger, der er til at betale. Vi har en vision om en blandet by med plads til alle. Derfor glæder jeg mig til at se TJM Byen vokse op, siger Jonas Bjørn Jensen, politisk ordfører for Socialdemokratiet i Københavns Borgerrepræsentation.


Den endelige placering mangler fortsat at falde i hak, men der forhandles p.t. om flere mulige grunde. Opskrivning til boligerne forventes at begynde i foråret 2020.

Kontakter

Kommunikationschef, Simon Bauer 31 51 48 42

Billeder

Visualisering af TJM Byen
Visualisering af TJM Byen
Download
Download
Download

Information om Dansk Jernbaneforbund

Dansk Jernbaneforbund
Dansk JernbaneforbundInteresseforeningen påbegyndte sin virksomhed den 1. januar 1997, som en fortsættelse af den, den 1. februar 1973 stiftede forening Forsikringensagenturforening for Tjenestemænd, samt den, den 10. februar 1936 stiftede forening, Forsikringensagenturforening for Tjenestemænd ved Statsbanerne.

Foreningens formål er – gennem Tryg skadeforsikringsselskab ved sit bifirma TJM Forsikring – på billigste og mest fordelagtige måde at opnå forsikringsdækning inden for de skadeforsikringsbrancher, bestyrelsen og det kontraherende selskab kan opnå enighed om.

Medlemmer af foreningen er de medlemmer, der tegner forsikring og samtidig er medlem af den organisation, der er godkendt af bestyrelsen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Jernbaneforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Jernbaneforbund

Havarikommissionen frikender alle folk på gulvet – man burde have lyttet mere til dem18.12.2019 11:14:25 CET | Pressemeddelelse

Havarikommissionen har i dag offentliggjort sin længe ventede rapport om den tragiske Storebæltsulykke i januar 2019. Dansk Jernbaneforbund noterer med tilfredshed, at Havarikommissionen bekræfter, at ingen medarbejdere involveret i læsning af godstoget eller fremføring af nogle af de to tog kan lastes for ulykken. Man burde faktisk have lyttet til medarbejderne på gulvet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum