Aabenraa Kommune

20 elever og to ansatte fra Kongehøjskolen hjemsendes

Del

På grund af en positiv COVID-19-test hos en elev på 4. årgang på Kongehøjskolen er 20 elever og to medarbejdere hjemsendt, da de er defineret som nære kontakter.

En elev på 4. årgang på Kongehøjskolen er testet positiv for COVID-19. Det betyder, at 20 elever og to ansatte hjemmesendes som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og ansatte om hjemsendelserne, som sker i samråd med sundhedsmyndighederne. Vi har fortsat fokus på, at vi alle overholder de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, både når det kommer til afstand, hygiejne og hyppige test, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum