Norlys

195 projekter får støtte af Norlys Vækstpulje

Del

Norlys Vækstpulje har netop uddelt 17,6 millioner kroner, der kommer både lokale fællesskaber og den grønne omstilling til gode.

195 lokale, grønne eller innovative projekter har netop fået den gode nyhed om, at de får del i støttekronerne fra Norlys Vækstpulje. Samlet er 17,6 millioner kroner fra Norlys Vækstpulje på vej til de udvalgte 195 projekter i årets anden uddelingsrunde.

- Hver gang en lokal forening udskifter gasfyret med en varmepumpe eller sætter solceller på taget, er det til gavn for både klimaet og det lokale fællesskab. Og lige præcis de to ting er Norlys Vækstpulje sat i verden for at støtte. Vi vil gerne give tilbage til det samfund, vi er en del af, siger Jens Erik Platz, der er formand for bestyrelsen i Norlys a.m.b.a.

Det er dog ikke kun grønne initiativer, der kan få støtte fra Norlys Vækstpulje. Vækstpuljen støtter for eksempel også ombygning af sportshaller til gavn for breddeidrætten eller det lokale museum, så der kan hverves flere frivillige. I denne runde spænder donationerne fra 5.000 kroner og helt op til 500.000 kroner.

Alle kan søge

Resten af året vil Norlys Vækstpulje fortsætte det grønne fokus. Det betyder, at projekter om alt fra nye, energirigtige vinduer i det lokale forsamlingshus til opsætning af solceller på sportshallens tag har særlig gode forudsætninger for at få støtte. Ansøgningsfristen til næste runde er 1. oktober 2022.

Norlys Vækstpulje er først og fremmest sat i verden for at støtte initiativer, der er drevet af de mere end 750.000 andelshavere, der ejer Norlys. Men også projekter fra andre dele af landet og uden for vores ejergeografi kan få støtte. I denne runde støtter Norlys Vækstpulje for eksempel en international konference med temaet business og bæredygtig udvikling, der skal løbe af stablen i Danmark til maj næste år.

- Norlys Vækstpulje er relevant for alle, der har projekter, som støtter den grønne omstilling i en bredere forstand. Med vækstpuljen vil vi give vores bidrag til, at innovative og grønne løsninger kan se dagens lys, uanset hvor i landet idéerne opstår, siger Jens Erik Platz.

Se alle projekter, der har modtaget støtte fra Norlys Vækstpulje.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum