Region Hovedstaden

1813 Web-tv: Sygeplejersker og læger giver gode råd om sygdom og skade

Del

Vidste du, at du med et lille stykke tape kan finde ud af, om dit barn har fået børneorm? Ved du, hvad du selv kan gøre, når du f.eks. er vrikket om på foden, og det gør rigtig ondt? Er du usikker på, om du har fået influenza?

Ovenstående spørgsmål og mange flere kan borgerne få svar på, når Region Hovedstaden i dag lancerer en række korte film på 1813´s hjemmeside, hvor sygeplejersker og læger fra Akuttelefonen 1813 giver gode råd til borgerne om nogle af de mest almindelige sygdomme og skader.

Filmene er en ekstra service, hvor borgerne nu kan få svar på nogle af de spørgsmål, som de ofte stiller døgnet rundt og ikke kun uden for egen læges åbningstid.

- Filmene giver svar på nogle af de mest stillede spørgsmål til Akuttelefonen 1813, og skal bl.a. være med til at øge kendskabet til de dygtige sygeplejersker og læger, som sidder klar til at besvare spørgsmål om akut skade og sygdom. Jeg er sikker på, at rigtig mange vil få gavn af filmene, hvis de står i en situation, hvor der er brug for et godt råd, lyder det fra Karin Munch Ravn, Enhedschef for Akuttelefonen 1813.

Der er produceret i alt ni film samt en film til Facebook og YouTube, der skal gøre borgerne opmærksomme på de nye film.

Kontakter

Kontakt Region Hovedstadens pressevagt på telefon: 70 20 95 88

Links

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Donation på 60. mio kr. fra Novo Nordisk Fonden til BørneRiget på Rigshospitalet skal skabe et kraftcenter for børnekirurgisk forskning og behandling i Region Hovedstaden7.12.2017 12:26pressemeddelelse

En bevilling på 60 mio. fra Novo Nordisk Fonden til Region Hovedstaden skal være med til at bringe BørneRiget på Rigshospitalet helt i front med den mest avancerede kirurgi til børn og unge på både forsknings-, udviklings- og behandlingsområdet. Donationen i form af tre professorater skal være med til at virkeliggøre visionen med BørneRiget: at skabe et hospital i verdensklasse for børn, unge, fødende og deres familier samt styrke samspillet mellem forskning og behandling til gavn for patienterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum