Region Hovedstaden

1813 Web-tv: Sygeplejersker og læger giver gode råd om sygdom og skade

Del

Vidste du, at du med et lille stykke tape kan finde ud af, om dit barn har fået børneorm? Ved du, hvad du selv kan gøre, når du f.eks. er vrikket om på foden, og det gør rigtig ondt? Er du usikker på, om du har fået influenza?

Ovenstående spørgsmål og mange flere kan borgerne få svar på, når Region Hovedstaden i dag lancerer en række korte film på 1813´s hjemmeside, hvor sygeplejersker og læger fra Akuttelefonen 1813 giver gode råd til borgerne om nogle af de mest almindelige sygdomme og skader.

Filmene er en ekstra service, hvor borgerne nu kan få svar på nogle af de spørgsmål, som de ofte stiller døgnet rundt og ikke kun uden for egen læges åbningstid.

- Filmene giver svar på nogle af de mest stillede spørgsmål til Akuttelefonen 1813, og skal bl.a. være med til at øge kendskabet til de dygtige sygeplejersker og læger, som sidder klar til at besvare spørgsmål om akut skade og sygdom. Jeg er sikker på, at rigtig mange vil få gavn af filmene, hvis de står i en situation, hvor der er brug for et godt råd, lyder det fra Karin Munch Ravn, Enhedschef for Akuttelefonen 1813.

Der er produceret i alt ni film samt en film til Facebook og YouTube, der skal gøre borgerne opmærksomme på de nye film.

Kontakter

Kontakt Region Hovedstadens pressevagt på telefon: 70 20 95 88

Links

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Politikere i Region Hovedstaden: Børn med psykisk sygdom skal hjælpes tidligere og hurtigere6.9.2018 16:26pressemeddelelse

Et flertal i regionsrådet blev tirsdag enige om en aftale for økonomien for psykiatrien i 2019. Aftalen afsætter 63 mio. kr. til blandt andet børn- og ungdomspsykiatrien, forebyggelse af genindlæggelser, forebyggelse af tvang, hurtigere udredning og behandling, styrket samarbejde med kommunerne og opsøgende team. Aftalen sætter dermed en tyk streg under politikernes fokus på at skabe bedre vilkår for mennesker med psykisk lidelse.

Politikerne i Region Hovedstaden afsætter 72 mio. kr. til hospitalerne1.9.2018 06:00pressemeddelelse

Politikerne i Regionsrådet afsatte fredag ca. 72 mio. kr. til blandt andet bedre forhold for fødende og deres familier på fødeafdelingerne, flere hænder på mave- og tarmafdelingerne, kortere ventetid på høreapparater og hospicepladser til børn og unge med alvorlig og livstruende sygdom. Derudover afsatte politikerne ca. 22 mio. kr. at gøre lægernes arbejde i Sundhedsplatformen nemmere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum