Norlys

167 gode projekter og initiativer får en tidlig julegave fra Norlys Vækstpulje

Del

En række gode initiativer har lige fået den glade nyhed, at der er en tidlig julegave på vej til dem fra Norlys Vækstpulje. Samlet set får 167 projekter del i godt 16 millioner kroner i vækstpuljens 3. og sidste uddelingsrunde i 2021. Fra 2022 sætter Norlys Vækstpulje særligt fokus på grønne initiativer.

167 ansøgere har netop fået besked om, at de er blandt de heldige, som modtager støtte fra Norlys Vækstpulje i årets 3. og sidste ansøgningsrunde. Samlet set har vækstpuljen i 2021 uddelt 50 millioner til projekter, som er til gavn for energi- og telekoncernens 735.000 andelshavere.

- Vi har som altid modtaget rigtig mange gode ansøgninger, og vi glæder os til at se de valgte projekter folde sig ud. Vi ved, at det betyder rigtig meget for foreninger og projekter, der ofte er drevet af frivillige kræfter, at de kan få støtte til at føre deres gode idéer ud i livet. Det er i høj grad de lokale ildsjæle, der holder gang i det lokale fællesskab, og det er en fornøjelse at kunne bidrage, siger Steen Thomsen, som er vækstpuljeansvarlig i Norlys.

Norlys Vækstpulje prioriterer de grønne initiativer fra 2022

Norlys Vækstpulje modtager allerede mange ansøgninger med et grønt islæt, og i 2022 sætter vækstpuljen ekstra fokus på de grønne initiativer. Næste ansøgningsfrist er den 1. marts 2022, og en ny uddelingspolitik betyder, at Norlys Vækstpulje vil prioritere ansøgninger med fokus på grøn omstilling over øvrige ansøgninger.

- For vores andelshavere betyder det, at vi særligt vil prioritere grønne initiativer så som klimaforbedringer og energirenovering i fællesskaber, men også iværksætteri og start-ups. Vi støtter selvfølgelig også fortsat andre initiativer, som har fokus på at gøre noget godt for fællesskabet. Eksempelvis ved at skabe nye arbejdspladser, fremme uddannelse, forskning og formidling, men også foreningslivet og idræts- og kulturlivet, som spiller en vigtig rolle for lokalsamfundene, siger Steen Thomsen videre.

Ikke kun for andelshavere

Selv om Norlys Vækstpulje først og fremmest er sat i verden for andelshaverne, kan man også søge støtte, hvis man bor uden for den såkaldte ejergeografi, som er det meste af Jylland.

- Hvis man har en idé eller et projekt, der fremmer den grønne omstilling i en bredere forstand, vil vi også meget gerne modtage en ansøgning, selv om man ikke er andelshaver. Her skal der være tale om innovative projekter eksempelvis med fokus på bæredygtig erhvervsudvikling eller projekter inden for elektrificering, grøn omstilling og digitalisering, slutter Steen Thomsen.

Norlys Vækstpulje har hvert år tre ansøgningsfrister - den 1. marts, den 1. juni og den 1. oktober – og uddeler samlet set 50 millioner kroner.

Se alle projekter, der har modtaget støtte fra Norlys Vækstpulje.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys Vækstpulje giver værdi tilbage til andelshaverne - og støtter grøn omstilling

Vi giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Norlys Vækstpulje er primært til for vores 735.000 andelshavere, men vi støtter også gerne projekter uden for vores ejergeografi, hvis de fremmer den grønne omstilling i en bredere forstand.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys når mål om fiber til 50.000 andelshavere i 2021 – og sætter nyt ambitiøst mål på over 100.000 nye fiberadresser i 202211.1.2022 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Energi- og teleselskabet Norlys nåede i 2021 en stor milepæl ved at give yderligere 50.000 andelshaveradresser adgang til fibernettet – et mål, der udgør et vigtigt skridt i ambitionen om at nå 1 million fiberadresser og sikre højhastighedsinternet til alle andelshavere inden udgangen af 2023. Samtidig annoncerer selskabet målet om at nå mere end 100.000 nye adresser med fiber i 2022 med en ny samarbejdsaftale, hvoraf langt størstedelen ligger i nye markeder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum