Esbjerg Kommune

16 kandidater stiller op til valg til ældrerådet

Del

Der bliver kamp om pladserne, når der den 9. november 2021 skal vælges 13 medlemmer til ældrerådet i Esbjerg Kommune. 16 kandidater stiller op til valget. Alle, som er fyldt 60 år på valgdagen og bor fast i Esbjerg Kommune, kan stemme til valget.

Foto: Esbjerg Kommune.
Foto: Esbjerg Kommune.

16 seniorer fra Bramming, Esbjerg og Ribe stiller op som kandidater til valget til ældrerådet i Esbjerg Kommune. Et råd, som skal sikre dialog og samarbejde mellem kommunens ældre borgere og byrådet.

Hvem af kandidaterne der skal have en af de i alt 13 pladser i ældrerådet de næste fire år, afgøres af kommunens seniorer. Alle, som er fyldt 60 år på valgdagen og bor fast i Esbjerg Kommune, kan stemme til valget, som finder sted den 9. november 2021.

Stem til valget

Valget til ældrerådet foregår ved brevafstemning. Kommunen sender et brev med en stemmeseddel og en frankeret svarkuvert til alle, som har mulighed for at stemme.

For at stemme til valget skal man blot sætte sit kryds på stemmesedlen, lægge den i den medsendte kuvert og sende den. Portoen er betalt.

Stemmesedlen skal være modtaget på Esbjerg Rådhus, Torvegade 74, 6700 Esbjerg, senest tirsdag den 9. november 2021 kl. 11.00.

Kandidaterne til ældrerådsvalget er:

Anders Peder Pedersen – Bramming

Chris Christiansen – Esbjerg

Conni Lillian Jørgensen – Esbjerg

Dorthe Bønning Møller – Esbjerg

Egon Nielsen – Esbjerg

Erling Haugaard Winterskov – Esbjerg

Gertrud Søndergaard Hansen – Ribe

Jens Andresen Hunderup – Ribe

Johnny Beck – Esbjerg

Jørgen Engkebølle – Bramming

Kaj Emil Koman-Mejer – Bramming

Karen Margrethe Nielsen – Esbjerg

Kurt Andersen – Esbjerg

Merete Jensen – Esbjerg

Per Wiggo Larsen – Ribe

Tommy Ove Petersen – Bramming

Kontakter

Gertrud Søndergaard Hansen, formand for ældrerådet i Esbjerg Kommune,
tlf. 21 69 62 89

Billeder

Foto: Esbjerg Kommune.
Foto: Esbjerg Kommune.
Download

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum