Blå Kors Danmark

150.000 kr. sikrer fortsat hjælp til udsatte familier i Dronninglund

Del

Familienetværket Dronninglund, der drives i samarbejde mellem Blå Kors og Dronninglund Kirke, har modtaget en bevilling fra Socialstyrelsen, som gør det muligt at fortsætte og udvikle arbejdet blandt udsatte familier i Dronninglund.

Familienetværket Dronninglund giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Dronninglund. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Dronninglund giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Dronninglund. Foto: Jens Peter Engedal.

Familienetværket Dronninglund, der er et samarbejde mellem Blå Kors Danmark og Dronninglund Kirke, har modtaget 150.000 kr. i støtte fra Socialstyrelsens pulje til støtte af frivilligt socialt arbejde.

I familienetværket kommer der familier og enlige, der af den ene eller anden årsag er pressede i hverdagen. Det kan være ensomhed, sygdom, fattigdom eller noget helt andet. Fælles er ønsket om og behovet for nærvær og et godt og omsorgsfuldt fællesskab.

Familienetværket drives primært at frivillige medarbejdere, og derfor kommer støtten på de 150.000 kr. også til at gøre en stor forskel.

"Vi er virkelig taknemlige for, at vi har fået den her støtte. Det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde, og at vi fortsat kan udvikle og fastholde vores gratis tilbud om aktiviteter," siger Merete Knudsen, der er leder af Familienetværket Dronninglund.

Fællesskabet gør en forskel

I Familienetværket Dronninglund er der fokus på det gode fællesskab, hvor man både har mulighed for at snakke og blive hørt, og hvor man også kan få en snak og hjælp til hverdagens udfordringer.

"I Familienetværket deler vi liv med hinanden og hjælper hinanden. Men det er i høj grad bare det at være en del af et fællesskab, hvor man bliver set og hørt og føler sig forstået og værdsat, der måske gør den største forskel," siger Merete Knudsen.

Også hos Blå Kors Danmarks generalsekretær Christian Bjerre er der glæde over bevillingen fra Socialstyrelsen.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at vores familienetværk rækker ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyder et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for bevillingen, som giver os mulighed for fortsat at hjælpe sårbare familier og enlige i Dronninglund," siger Christian Bjerre.

Familienetværket mødes hver anden onsdag i ulige uger fra kl. 16 til 18.30 i Sognegården.

Det er gratis at komme i familienetværket, og der er altid gratis fællesspisning og gratis aktiviteter.

Kontakter

Merete Knudsen, leder af Familienetværket Dronninglund, 23 64 81 16
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Billeder

Familienetværket Dronninglund giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Dronninglund. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Dronninglund giver hjælp og fællesskab til trængte familier i Dronninglund. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

TUBA og Blå Kors: Alkohol er ødelæggende og har alvorlige konsekvenser for mange danske familier - Nick Hækkerup tager fejl, når han omtaler øllet som folkets sjæl13.1.2023 13:01:45 CET | Pressemeddelelse

Det er ansvarsløst at omtale danskernes alkoholforbrug som folkesjælen og tale om øllets positive værdi for livskvaliteten, når alkohol har så alvorlige konsekvenser for så mange mennesker i Danmark - også selvom Nick Hækkerup efterfølgende har forsøgt at moderere sine første udtalelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum