Sparekassen Sjælland Fonden

1,5 millioner doneret til almennyttige formål i 2016

Del

Sparekassen Sjælland Fonden er glade for at kunne oplyse, at fonden i 2016 har doneret 1,5 million kr. fordelt på 60 donationer til almennyttige formål i sparekassens virkeområde.

Fonden har i sit første leveår blandt andet fokuseret på at ramme geografisk bredt, og det er blandt andet kommet foreninger og initiativer i byer som Dianalund, Jernløse, Benløse, Faxe, Vissenbjerg, Dragør, Herlufmagle og Vig til gode. Også foreninger i større byer er blevet tilgodeset i blandt andet Holbæk, Faaborg, Ringsted, Næstved, Køge og København. Og flere donationer er på vej i 2017.

Støtte til lokale initiativer
”Det er en stor fornøjelse at kunne støtte en lang række lokale initiativer på Sjælland og Fyn. Og det samarbejde, der opstår mellem sparekassen og forskellige foreninger og ildsjæle, underbygger sparekassens formål, der går ud på at gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed”, siger formanden for Sparekassen Sjælland Fonden, advokat Svend-Aage Dreist Hansen.

Mange ansøgninger
Sparekassen Sjælland Fonden er en ny almennyttig fond, der har til formål at støttealmennyttige og velgørende formål i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S virkeområde. Fondens arbejdskapital udgøres af udbyttet fra fondens aktiebeholdning iSparekassen Sjælland-Fyn A/S.

”I løbet af fondens første leveår har vi modtaget rigtig mange ansøgninger, og det er vi glade for. De mange ansøgninger betyder naturligvis, at fondens bestyrelse må prioritere, og at vi derfor må skuffe nogle ansøgere med et afslag, men vi siger helst ikke nej, hvis ellers fondens kriterier for at yde støtte er opfyldt”, siger fondens særlige rådgiver Jan Løve.

Kontakter

For yderligere information:
Kontakt særlig rådgiver Jan Løve, 40 10 76 44

Billeder

Svend-Aage Dreist Hansen, bestyrelsesformand i Sparekassen Sjælland Fonden
Svend-Aage Dreist Hansen, bestyrelsesformand i Sparekassen Sjælland Fonden
Download
Jan Løve, særlig rådgiver i Sparekassen Sjælland Fonden
Jan Løve, særlig rådgiver i Sparekassen Sjælland Fonden
Download

Links

Information om Sparekassen Sjælland Fonden

Sparekassen Sjælland Fonden
Sparekassen Sjælland Fonden
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 08http://www.spksfonden.dk

Den almennyttige fond Sparekassen Sjælland Fonden blev stiftet i forbindelse med Sparekassen Sjællands omdannelse til aktieselskab.

Fonden uddeler både midler på baggrund af modtagne ansøgninger og fondens egne initiativer.

Over tid bliver pengene uddelt ud fra et princip om at komme flest mulige til gavn med hensyn til sted, formål og effekt. På fondens hjemmeside www.spksfonden.dk kan du se alle fondens donationer.

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland Fonden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.