Emirates

Emirates Flight Catering klar til at servere 300.000 måltider under Dubai Airshow

Del

Når Dubai Airshow åbner den 17. november, bliver det ikke kun flyene, der imponerer. Emirates Flight Catering (EKFC) står bag en af arrangementets største logistiske operationer - serveringen af 300.000 måltider på fem dage.

Emirates Flight Catering i tal: 300.000 måltider, 2.600 medarbejdere og kulinarisk præcision under Dubai Airshow 2025.
Emirates Flight Catering i tal: 300.000 måltider, 2.600 medarbejdere og kulinarisk præcision under Dubai Airshow 2025.

Som officiel caterer for Dubai Airshow 2025 forbereder EKFC sig på at servere mere end 300.000 måltider til et internationalt publikum bestående af ledere fra luftfarts- og rumfartsindustrien, regeringsrepræsentanter, militære delegationer, branchefolk og gæster fra over 98 lande.

Det kræver, at der bygges to komplette centralkøkkener fra bunden, indsættes næsten 2.600 medarbejdere og leveres mad til mere end 150 pavilloner, udstillingsstande og VIP-chalets - med menuer lige så mangfoldige som luftfartsbranchen selv.

Omfanget er enormt: Over 35.000 måltider er allerede forudbestilt til pavilloner og chalets, 74 trainees er rekrutteret fra anerkendte hotel- og turismeuddannelser, og hele infrastrukturen på stedet er blevet opført på under to uger.

Men det handler ikke kun om volumen. Ved at samle al catering internt sikrer EKFC både ensartet kvalitet og fleksibilitet til at tilpasse sig hurtigt til ethvert ønske.

“Ved Dubai Airshow 2025 vil vi vise, hvad der sker, når man kombinerer ekspertisen fra flycatering med eventproduktion i stor skala,” siger Shahreyar Nawabi, CEO for Emirates Flight Catering. “Vores team af erfarne kokke og trainees fra førende hospitality-instituter repræsenterer et bredt kulinarisk spektrum - fra franske og mellemøstlige retter til indiske, kinesiske og japanske specialiteter. Vi forstår både opskrifterne og de kulturelle præferencer hos gæster fra næsten 100 lande.”

Kulinarisk præcision i stor skala

EKFC’s operation bygger på erfaringen fra daglig flycatering, hvor præcision, variation og tilpasningsevne er en del af rutinen. Under messen leverer EKFC autentisk mad i stor skala med skræddersyede menuer til hver pavillon - alt fra braiserede oksekæber med trøffel og mellemøstlige mezze-borde til Emirati tandoori-hummer, indisk korma og kinesiske wokretter.

Udstillingshallerne får samtidig on-demand service med friskbagte varer, bestillingskurve og fleksibel catering, der tilpasses i realtid.

Syv særskilte madoplevelser

EKFC samarbejder med flere førende brands, mange af dem lokale, for at skabe et varieret udvalg af spisesteder under Dubai Airshow. Blandt oplevelserne er:
Origami (japansk køkken), Onda (specialkaffe), Yann Couvreur Pastry & Barista Experience, Dibba Oyster Bar (fra Fujairah), et loungekoncept med laks og kaviar, Bustanica Salad Bar (poke bowl-inspireret) samt en Mellemøstlig og Persisk BBQ-station.

Emirates Leisure Retail, et datterselskab af Emirates Group, driver desuden Costa Coffee og en food truck village i SkyView-området.

Talent og teamwork

For at bemande den omfattende operation har EKFC samlet et internationalt team på tværs af egne afdelinger og samarbejdspartnere. Blandt de 2.600 medarbejdere er 74 trainees - heraf flere UAE Nationals – rekrutteret fra anerkendte hotel- og turismeuddannelser som GLION, EHL Lausanne, Swiss Education Group, Les Roches Abu Dhabi og Dubai College of Tourism.

Alle trainees har gennemgået et seks måneders træningsforløb og vil arbejde i alt fra køkkener og servering til HR, salg og eventplanlægning. Til Dubai Airshow er hele holdet iklædt en specialdesignede koboltblå uniformer - et frisk pust til EKFC’s traditionelle røde og sorte farver.

Fokus på bæredygtighed

Med fokus på ansvarligt forbrug har EKFC fjernet plastflasker på hele området og erstattet dem med glasflasker, som genbruges via lokale systemer. Overskydende mad bliver enten komposteret eller doneret til fødevarecentraler gennem Dubai Municipality.

Virksomheden prioriterer desuden lokale leverandører, som Dibba oysters og Mai Dubai, for at støtte UAE’s fødevareproducenter og reducere transportrelateret aftryk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Det handler ikke kun om volumen. EKFC sikrer både ensartet kvalitet og fleksibilitet til at tilpasse sig hurtigt til ethvert ønske.
Det handler ikke kun om volumen. EKFC sikrer både ensartet kvalitet og fleksibilitet til at tilpasse sig hurtigt til ethvert ønske.
Download
Emirates Flight Caterings (EKFC) kulinariske mission om at forene enestående skala med præcision.
Emirates Flight Caterings (EKFC) kulinariske mission om at forene enestående skala med præcision.
Download
EKFC’s operation bygger på erfaringen fra daglig flycatering, hvor præcision, variation og tilpasningsevne er en del af rutinen.
EKFC’s operation bygger på erfaringen fra daglig flycatering, hvor præcision, variation og tilpasningsevne er en del af rutinen.
Download

Links

Om Emirates

Historien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380, A350 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 140 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye