Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang
World Culinary Awards har netop offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”

Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste gastronomiske oplevelser, både internationale og nationalt.
I år har de nomineret blandt andet været Radissons Blue Elephant, Nimb Brasserie og den tidligere vinder i 2024, Hotel d’Angleterres Marchal.
Sukaiba generobre sin titel fra 2023, og ifølge World Culinary Awards, så skyldes dette et helt særligt element.
”Sukaiba repræsentere mødet mellem det lokale og det globale. Det er et sted, hvor ingredienser, æstetik og følelser smelter sammen i balance”. Det skriver World Culinary Awards på deres hjemmeside.
En oplevelse i skyerne
76 meter over byens tage på toppen af Bella Sky kan man finde restaurant Sukaiba, der med sit japansk- inspireret køkken tager gastronomien til nye højder. Bogstaveligt talt.
Sukaiba har en bred vifte af kulinariske oplevelser til en hver smag. Om man ønsker en frokost oppe i skyerne, Afternoon Tea med japanske noter eller en menu med smagsnuancer og elegance, så kan dette opleves hos Sukaiba.
Nøgleord
Kontakter
Mads Sommer AnkerlundMarketing
Tlf:61263783mads@norrlyst.dkBilleder

Links
Om Norrlyst
Norrlyst koncern er en kulinarisk familie bestående af 15 søskenderestauranter i København. Der lægges en dyd i at give vores gæster en smagsoplevelse og service ud over det sædvanlige for at afspejle, hvad Norrlyst står for. I samarbejde med lokale producenter og med bæredygtighed i fokus arbejder vores restauranter med de bedste lokale og sæsonbaseret råvarer, så vores gæster kan smage årets gang i den højeste kvalitet.
Følg pressemeddelelser fra Norrlyst Group ApS
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Norrlyst Group ApS
Målet er en michelinstjerne: Christoffer Sørensen skal være køkkenchef på Lille Mølle2.10.2025 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse
I oktober genopstår en af Københavns mest særegne bygninger som ny restaurantdestination, når Norrlyst-koncernen med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen åbner Restaurant Lille Mølle i den fredede mølle på Christianshavns Vold. Målet er klart: En michelinstjerne.
Overblikket over tilgængelige restauranter har aldrig været nemmere4.7.2025 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse
FreeTable løser danskernes bookinghovedpine med få klik – nu også i Aarhus, Odense, Aalborg og på Bornholm
Digital bookingsucces er klar til at indtage resten af Danmark4.7.2025 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Den danske bookingplatform, FreeTable løser madelskeres bookinghovedpine, og planen er at udvide til resten af Europa.
Norrlyst-koncernen deltager i Superdysten – for de børn, der har allermest brug for det6.5.2025 14:52:18 CEST | Pressemeddelelse
Fra den 19. maj til 2. juni samler Norrlyst-koncernen ind til velgørenhedsorganisationen CoolUnite i samarbejde med NOVA FM – og det sker med smag, hjerte og fællesskab i centrum. Gennem en række unikke og stemningsfulde arrangementer på tværs af koncernens restauranter inviterer vi gæsterne med til at støtte et formål, der går direkte til syge og udsatte børn i Danmark.
Efter succesfulde testmiddage er Restaurant Udtryk klar til åbning den 7. maj5.5.2025 12:30:00 CEST | Pressemeddelelse
I weekenden afholdt Restaurant Udtryk sine første testmiddage – og reaktionerne har været overvældende positive.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum