Compass Group

Mavens Hule 2025: Oplev fremtidens fødevarer – live i Aarhus

Del

Hvordan smager fremtidens fødevarer? Den 8. maj 2025 åbner Compass Group og Dagrofa Foodservice dørene til innovationskonkurrencen Mavens Hule i Agro Food Park i Aarhus til fødevareeventet Food, Trends & Sustainability – og du er inviteret.

Fem finalister. Fem visionære bud på fremtidens fødevarer. Som journalist får du adgang til at opleve fem udvalgte iværksættere pitche deres banebrydende produkter, som alle har det tilfælles, at de vil flytte grænserne for, hvordan vi producerer og tænker mad. Navnene holdes hemmelige indtil pitchrunden, men her er et smugkig på, hvad du kan forvente:

  • Et produkt, der gennem klassisk forædling opnår sundhedsfremmende egenskaber.
  • Et plantebaseret mejeriprodukt udviklet efter alle mejerikunsten regler.
  • En ny fødevare skabt af overskudsstrømme fra danske grøntsager.
  • En økologisk råvare dyrket i kaffegrums – en lokal, cirkulær løsning til storkøkkener.
  • En næringsrig superfood med stort potentiale i professionelle køkkener.

Hver deltager repræsenterer en løsning, der bidrager til et mere ansvarligt og bæredygtigt fødevaresystem – med innovation, ESG og gastronomi i centrum.

Tid og sted: Gastro Scenen, Agro Food Park, Aarhus

- Pitchrunder starter kl. 10.30

- Vinderen kåres kl. 14.30

Dommerpanelet Finalisterne skal overbevise et skarpt dommerpanel, der tæller:

  • Anne Ruberg, Indkøbsdirektør, Compass Group
  • Nabil Habhabi, Markedschef, Dagrofa Foodservice
  • Anne-Sofie Hattesen, Head of ESG, Compass Group
  • Ulrik Nielsen, Head of Food Excellence, Compass Group
  • Bjarke Jeppesen, Årets Kok 2024, Treetop

Dommerne vil vurdere produkterne på smag, bæredygtighed, ESG-profil, anvendelighed, skalerbarhed og den gode idé.

Hvad vinder man? Vinderens produkt bliver ikke bare hædret – virksomheden bag får et skræddersyet udviklingsforløb og med det rette produkt muligheden for at komme med i Dagrofa Foodservices leverandørportefølje og dermed levere til Compass Groups kantiner.

Sidste års vinder I 2024 løb Contempehrary med sejren med deres nordiske tempeh og er nu en del af Dagrofa Foodservices leverandørportefølje og en række af deres produkter kan bestilles til Compass Groups kantiner.

For pressen Der vil være et presserum med let forplejning. Journalister bedes tilmelde sig på forhånd ved at kontakte Laura Madsen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Compass Group Danmark:

Compass Group Danmark er markedsledende leverandør af facility management services, kantiner og rengøring til en bred vifte af virksomheder. Vi er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer på 35 markeder med over 500.000 medarbejdere på verdensplan.

I Danmark driver Compass Group ca. 350 kantiner, der på daglig basis har mere end 100.000 gæster. Med omkring 3.000 ansatte i Danmark leverer vi gastronomiske madoplevelser og enestående service hos vores kunder og gæster hver eneste dag. Læs mere på https://compass-group.dk/.

Følg pressemeddelelser fra Compass Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Compass Group

Mavens Hule 2025 søger fremtidens fødevareiværksættere11.2.2025 07:59:47 CET | Pressemeddelelse

Hvordan sikrer vi et mere ansvarligt fødevaresystem i fremtiden? Og hvordan kan vi støtte dansk fødevareproduktion og de innovative virksomheder, der kan være med til at forme fremtidens tallerken? De spørgsmål er helt centrale for konkurrencen Mavens Hule, hvor grønne fødevareiværksættere kan ansøge om at få lov til at pitche sine innovative grønne fødevareprodukter foran et panel af eksperter inden for ESG, indkøb, fødevarer og gastronomi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye