Dyreværnet og All Ears arbejder sammen for dyrene
Dyreværnet har arbejdet sammen med telemarketingvirksomheden All Ears siden 2023. For Dyreværnet har det været vigtigt at finde en partner med samme udgangspunkt og værdisæt, og det handler først og fremmest om at tage aktivt ansvar – og have fokus på samtale fremfor salg.

Som alle andre private foreninger skal Dyreværnet finansiere sine mange aktiviteter i dyrenes tjeneste. Kun 2-3 procent af foreningens samlede midler kommer fra offentlige puljer, hvilket betyder, at de mange medlemmer og støtter er altafgørende for foreningens fortsatte virke. Og det forpligter, særligt når det kommer til den direkte dialog:
”Det har været altafgørende for os, at vi har tillid til, at vores telemarketingpartner er lødige og respektfulde i deres kommunikation, for det skal være en god og tryg dialog-oplevelse at blive ringet op af Dyreværnet, udtaler fundraisingchef Laura Thestrup Mortensen.
Fælles mål om at gøre noget godt
Valget faldt derfor på All Ears, som er en socialøkonomisk virksomhed, der for næsten 30 år siden voksede ud af et ønske om at finde en niche, hvor blinde og svagtseende kunne arbejde på lige fod med ikke-synshandicappede. Målet i All Ears er ikke at skabe profit, men at skabe en bæredygtig arbejdsplads og lønnet beskæftigelse til mennesker med synshandicap.
”Mennesker med synshandicap er generelt trængt på det danske arbejdsmarked – også set i forhold til andre handicapgrupper. Det er i den kontekst, at vi mener, at All Ears gør en forskel. Helt konkret skaber vi arbejdspladser og jobmuligheder; og i det større perspektiv viser vi verden, ved eksemplets magt, at det er muligt at drive en virksomhed på markedsvilkår – samtidig med at vi tager et socialt ansvar,” fortæller All Ears direktør Emil Utzon, der selv er synshandicappet.
Han tilføjer: ”Vi kører uden nogen form for stats- eller kommunalstøtte, så vi skal være konkurrencedygtige på samme vilkår som alle andre,” og han peger på, at fordelen er den skærpede lyttesans og livserfaring, som de fleste All Ears-phonere har med sig. Modsat de fleste andre telemarketingvirksomheder er gennemsnitsalderen i All Ears 47, og job-ancienniteten er 7 år, hvilket skyldes, at mange svagtseende er blevet ramt af en øjensygdom sent i livet.
Vi ringer og lytter
Netop den skærpede lyttesans og situationsfornemmelse har været vigtig for Dyreværnet i samarbejdet:
”Når vi benytter os af All Ears som vores forlængede arm, er det, fordi vi ønsker en dialog med vores støtter om vores arbejde og de mange muligheder for at støtte Dyreværnet. Vi brænder for sagen, og det ved vi, at vores støtter også gør. Så vi skal lytte os til, hvordan vi kommer længst sammen. Og det kan All Ears levere på, for deres udgangspunkt er netop at lytte og føre en samtale med støtterne,” fortæller Laura Thestrup Mortensen.
Det uddyber phoner Maria, som oprindeligt var pædagog, men kom til All Ears efter en arbejdsskade: ”Jeg er selv dyreelsker og har været hunde- og dyreejer i 50 år, så jeg får de bedste snakke med folk, vi taler om hunderacer, og nogle gange varer det hele 10 minutter, for vi kan ikke rigtig slippe det igen.”
Phoner Mikkel er helt enig: ”Jeg går nærmest i symbiose med de folk, jeg taler med. Jeg har selv en kat på 10 år – en Russian Blue – og folk er søde; jeg får nogle gode samtaler om deres dyr, og hvordan vi sammen kan hjælpe dem endnu mere.”
Phoner Mathias fortæller, at hans oplevelse er, ”at det særlige ved dyreelskere er, at de er det helt inde i hjertet. Nogle folk vil hellere støtte natur og dyr, end de vil støtte mennesker. Det er sjældent, at jeg støder på én, der er kort for hovedet, men det sker selvfølgelig en gang imellem. Generelt er folk meget talelystne og vil rigtig gerne tale om deres dyr. De fleste kan leve sig ind i dyr, faktisk kan det være lidt sværere at ringe og søge støtte til krig osv.”
For Dyreværnet såvel som andre NGO’er det vigtigt, at arbejdet giver mening, og alle midler gør en forskel, og derfor foretrækker vi partnere, der også har en iboende social dimension. All Ears hjælper os med vores mission om at redde forsvarsløse kæledyr, og vi hjælper dem med deres mission om at skabe en givende arbejdsplads for svagtseende. Det er win-win for dyrene og for de svagtseende i Danmark.
Mere om All Ears
All Ears er en socialøkonomisk telemarketingvirksomhed med en mission om at skabe arbejdspladser for mennesker med synshandicap. I alt beskæftiges 35 ansatte, de fleste på deltid, svarende til 18-19 fuldtidsmedarbejdere. 90 procent af kundegrundlaget er NGO’er – et aktivt valg, der bunder i ønsket om at gøre noget godt både som virksomhed og arbejdsplads. Til maj kan All Ears fejre 30-års jubilæum. Læs mere på all-ears.dk
Nøgleord
Kontakter
Tina J. HindsboKommunikationschefDyreværnet
Tlf:50603550tina@dyrevaernet.dkLinks
Dyreværnet blev stiftet i 1898 og er en af verdens ældste dyreværnsorganisationer
Vores formål er at fremme dyrevelfærd i Danmark samt vinde og udbrede forståelse for dyrebeskyttelsens hovedopgaver, herunder at stoppe dyrplageri og aflivning af sunde og raske dyr.
Vi mener, at alle kæledyr i Danmark fortjener gode vilkår og et godt hjem, og det arbejder vi aktivt for ved at holde os tæt på såvel de lovgivende som udøvende magter – og gennem vores mange aktiviteter:
Hver dag modtager Dyreværnet op mod 10 anmeldelser om misrøgtede dyr. Dem tager vi alvorligt, og vi redder ca. 500 dyr om året i hele Danmark. Herudover tager vi imod et stort antal dyr fra familier, som ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Endelig har vi mobile dyrlægeklinikker, der kører rundt i hele Danmark og tilbyder hjælp til socialt udsatte og deres dyr, der hvor de er.
Fra vores internater i Rødovre og Kolding formidler vi årligt ca. 1.500 hunde, katte, kaniner, gnavere og andre smådyr til nye, kærlige hjem.
I 2025 har Dyreværnet samarbejder med Københavns Politi samt Københavns Vestegns og Nordsjællands Politikredse, som kan indlevere herreløse dyr og notitsdyr til vores akutafdeling døgnet rundt.
Dyreværnet beskæftiger ca. 50 medarbejdere i udryknings- og internattjeneste samt administration. Hertil kommer et korps på over 100 frivillige, som hver dag hjælper med at passe og pleje vores mange internatdyr – og går til hånde efter behov.

Følg pressemeddelelser fra Dyreværnet
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dyreværnet
Dyreværnet overtager hunde- og kattepension i Kolding3.3.2025 07:30:00 CET | Pressemeddelelse
Dyreværnet har netop købt Søndergaard Hunde- og Kattepension i Kolding, som fremover skal drives som internat for hunde, katte og smådyr samt pension for hunde, præcis som Dyreværnets internat og pension i Rødovre.
Dyreværnet og Københavns Vestegns Politi indgår ny aftale om herreløse dyr27.2.2025 07:30:00 CET | Pressemeddelelse
Med start i februar 2025 har Dyreværnet og Københavns Vestegns Politi indgået en ny 4-årig aftale om håndtering, afhentning og husning af herreløse dyr og notitsdyr. Aftalen bygger på et eksisterende, langvarigt samarbejde.
Ny bekendtgørelse om sund avl blandt hunde er et stort skridt i den rigtige retning26.2.2025 11:06:11 CET | Pressemeddelelse
Dyreværnet var med på råd, da Danmarks første dyrevelfærdsaftale, og herunder initiativet om at kæledyr ikke skal avles til et bestemt udseende, der kan have velfærds- og sundhedsmæssige problemer, blev vedtaget sidste år.
På Bornholm med Kattens Værn3.2.2025 06:30:00 CET | Nyhed
I sidste uge var Dyreværnet afsted sammen med Kattens Værn for at tilse et par store kattehold og få kattene behandlet og neutraliseret, så de ikke fortsat vokser ukontrolleret i antal.
Er dine dyr bange for fyrværkeri?19.12.2024 10:37:58 CET | Pressemeddelelse
Nytårsangst? Har du ikke trænet din hund eller kat op til nytåret? Dyreværnet kommer med gode råd.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum