Comwell A/S

”Jeg er så privilegeret, at jeg får penge for min hobby”

Del

Dennis Strøbæk er en person, der (helst) aldrig siger nej. For I hans optik er der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Også når gæsterne har vilde ønsker.

PR-FOTO: Dennis Strøbæk i det nye showkøkken på Comwell Køge Strand
PR-FOTO: Dennis Strøbæk i det nye showkøkken på Comwell Køge Strand

Dennis, som er køkkenchef på Comwells populære konferencehotel Comwell Køge Strand, går hellere end gerne en ekstra mil for at opfylde gæsternes ønsker. Han har en urokkelig tro på, at alt nok skal lykkes – ”og det gør det”, siger han. For Dennis handler succes primært om to faktorer; at overgå gæsternes forventninger og at skabe et arbejdsmiljø, hvor hans team trives og udvikler sig.

Det er ok at begå fejl
Med en kæmpe passion for gastronomi, en forkærlighed for champagne og mange års erfaring – først som kok og senere køkkenchef – fra nogle af Danmarks førende hotelkæder har Dennis en knivskarp føling med hospitality-branchen. Ingen dage er ens, der er konstant run på, og gæsternes behov er forskellige fra dag til dag og arrangement til arrangement.

”Vi skal få det hele til at gå op i en højere enhed. Altid. Men samtidig skal vi gøre det på en måde, hvor medarbejderne har det godt med det, de laver. Det nytter ikke, hvis bare Jari (red. restaurantchefen på Comwell Køge Strand) og jeg synes, vi har skabt en succesfuld konference, hvis medarbejderne samtidig er helt mast,” slår køkkenchefen fast.

Han stiller krav til sine medarbejdere, men gør det altid med respekt for mennesket: "Det er okay at begå fejl, men vi vil gerne undgå at lave den samme fejl to gange," lyder det fra en smilende Dennis, som understreger, at han samtidig er særdeles opmærksom på, at der bliver holdt en god tone i køkkenet – også når det hele skal gå stærkt: ”Det er en af mine ypperste opgaver at skabe en atmosfære, hvor alle kan arbejde i et godt og trygt miljø – uanset hvor travlt vi har. Det kan sagtens lade sig gøre, selvom kokkefaget nogle gange har ry for det modsatte.”

For Dennis er gastronomiens verden ikke bare et arbejde: ”Jeg er så privilegeret, at jeg får penge for min hobby. Hvor mange kan sige det? Jeg har vidst, jeg ville arbejde med mad siden fjerde klasse, hvor jeg første gang trådte ind skolekøkkenet,” fortæller han.

Showkøkken og madoplevelser i øjenhøjde
Comwell Køge Strand er netop ved at gennemgå de sidste af en række renoveringer, og både køkken og restaurant har fået et smukt løft i den henseende.

Med et nyt åbent showkøkken, hvor gæsterne har frit udsyn til kokkenes tilberedning og anretning, er der skabt rum for en helt unik atmosfære, som de spisende gæster kan nyde godt af: "Det er fantastisk at ’invitere gæsterne ind i maskinrummet’, når vi står og arbejder. Det giver en god dynamik og en mulighed for at dele vores passion for god mad med gæsterne. Det giver et kick, når man har serveret en ret for en gæst, der pludselig kigger op og smiler anerkendende til dig,” lyder det fra Dennis, der understreger, at det naturligvis også stiller tårnhøje krav til fagligheden og samarbejdet i køkkenet.

Også restauranten på Comwell Køge Strand er blevet mere åben, lys og indbydende efter nogle måneders renovering. Gæsterne kan nu nyde godt af de unikke detaljer med et touch af moderne badehotelstil. En af restaurantens stoltheder er et prangende vinkøleskab: ”det har længe været vores drøm med sådan et skab. Vi har fyldt det med lækre og velsmagende vine, som vi kan byde gæsterne på,” fortæller Dennis.

En grønnere tilgang til gastronomien
Dennis er barn af 80'erne og fortæller, at han voksede op i en tid, hvor kød både var kongen på tallerkenen og på kokkeskolen. Men i dag har Dennis en helt anden tilgang til madlavning, hvor planterige retter og bælgfrugter spiller en markant større rolle end nogensinde før.

"Det røde kød er pillet ud af både konference- og selskabskortet. Det kan tilkøbes, men det er ikke længere standard hos os. Til gengæld er smag, konsistens og et smukt visuelt udryk fokus på tallerknerne," forklarer han.

For Dennis Strøbæk er mad ikke bare mad – det er passion, håndværk og gode oplevelser. Med sin kompromisløse tilgang til kvalitet og ønsket om at skabe de bedste rammer for både gæster og medarbejdere, fortsætter han med at sætte sit præg på Comwell Køge Strand.

For som Dennis siger: ”Du er aldrig bedre, end den sidste tallerken, du har sendt ind.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

PR-FOTO: Det nye åbne køkken på Comwell Køge Strand
PR-FOTO: Det nye åbne køkken på Comwell Køge Strand
Download
PR-FOTO: Dennis foran det nye vinskab på Comwell Køge Strand
PR-FOTO: Dennis foran det nye vinskab på Comwell Køge Strand
Download

Om Comwell

Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I cirka 55 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over cirka 2.800 værelser samt 370 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Et kvart århundrede i Comwell21.2.2025 07:30:21 CET | Nyhed

Frederik Jelstrup, F&B Direktør i den danskejede hotelkæde Comwell Hotels samt hoteldirektør på Comwell Bygholm Park, har 25-års jubilæum. Den 21. februar 2025 markerer en ganske særlig milepæl for Frederik Jelstrup, hoteldirektør på Comwell Bygholm Park og F&B Direktør i Comwell Hotels. I et kvart århundrede har han været en del af den danskejede hotelkæde, og hans rejse i koncernen har været præget af lysten til at skabe forandring og en stålfast tro på, at når både hotel, medarbejdere og gæster smiler, så går alting op i en højere enhed.

Comwell Rebild Bakker tættere på naturen3.1.2025 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Midt i et stykke af Danmarks smukkeste natur syd for Limfjorden og blot 20 minutters kørsel fra Aalborg, ligger Comwell Rebild Bakker, som har været en del af den danskejede hotelkæde, Comwell Hotels, siden 1997. Nu kan hotellet se frem til en opgradering i løbet ad 2025 til gavn for både forretningsgæster og gæster, der besøger hotellet i privat regi. Både fællesarealer og udvalgte værelser skal renoveres. Men mest af alt skal den omkringliggende og enestående natur være en naturlig forlængelse af hotellet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye