Sunset Boulevard åbner restaurant i Næstved
Den 6. februar kl. 10 slår Sunset Boulevard dørene op til en helt ny restaurant på Vestergårdsvej 94 i Næstved med nem adgang for både lokale og besøgende. Restauranten skal drives af den lokale franchisetager Jesper Nielsen og familie, der står bag flere succesfulde Sunset Boulevard-restauranter i området.
Arkitektonisk og indretningsmæssigt forener den nye restaurant nordisk design og bæredygtighed. Visionen har været at skabe en rar og indbydende atmosfære. Der er solceller på hele taget, facader opført i genbrugssten fra Randers Tegl og udendørs møbler lavet af genanvendte fiskenet. Indenfor sikrer lyddæmpende elementer af søuld en rolig og behagelig akustik.
Med plads til 96 gæster byder restauranten på god plads i de hyggelige rammer til en hurtig frisklavet burger eller en afslappet stund med venner og familie. Parkeringspladsen er designet med SunsetToGo, hvor man som gæst kan bestille maden online og få den leveret i bilen ved ankomst – hurtigt og nemt.
Lokalt familiedynasti bag åbningen
Med åbningen af den nye restaurant i Næstved udvider familien Nielsen porteføljen til hele fem restauranter i området. Familien, der har omkring 250 ansatte på tværs af Ringsted, Slagelse, Nyborg, Korsør og nu Næstved, lægger vægt på nærhed til restauranterne og tæt kontakt til både medarbejdere og gæster.
”Det har længe været en drøm for os at åbne restaurant i Næstved. Det er en fantastisk beliggenhed og et godt område med masser af potentiale for et koncept som vores. Restauranten ligger inden for 30 minutters kørsel fra vores hjem, ligesom de øvrige 4 restauranter. Det betyder, at vi kan engagere os dagligt i driften – og det er et klart kriterie for os,” siger Jesper Nielsen.
Jesper Nielsen har været franchisetager i Sunset Boulevard i knap 9 år. Han har en baggrund som ambulancebehandler og brandmand og har drevet selvstændig vognmandsforretning i 13 år sammen med sin hustru Käthe. Restauranterne fungerer som et familieforetagende, hvor både Jesper, hans hustru og deres døtre Christina og Charlotte engagerer sig aktivt i den daglige drift. Hele familien er ofte at finde på gulvet, og netop dette tætte samarbejde bidrager til en positiv stemning for både medarbejdere og gæster.
”For os handler det om at skabe en restaurant, der er en del af lokalmiljøet, og tilbyde vores gæster et sted, hvor kvalitet og gæstfrihed går hånd i hånd. Restauranten i Næstved bliver et sted, hvor både lokale besøgende og rejsende kan forvente god mad serveret med et smil, og hvor vi sætter en ære i at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære,” siger Jesper Nielsen.
Erfarne og nye talenter bag disken
For at sikre en god start i den nye restaurant har familien valgt at bringe flere erfarne medarbejdere med fra deres andre restauranter. En håndfuld medarbejdere fra andre lokationer bliver således en del af i teamet, der også vil inkludere nye lokale ansigter.
”Vi ved af erfaring, at et stærkt team er nøglen til en succesfuld restaurant. De erfarne medarbejdere, vi har taget med fra andre lokationer, spiller en vigtig rolle i at træne de nye ansatte og sikre, at de hurtigt forstår vores arbejdskultur og standarder. Det er i det mix af erfarne mentorer og friske talenter, vi får bygget et stærkt fundament for fremtiden,” tilføjer han.
Sif Molested Olin, 21 år, får det daglige ansvar for restauranten i Næstved. Det sker i tæt samarbejde med driftschefen Charlotte, mens Sif er på sidste del af sin træning og uddannelse, før hun officielt kan kalde sig restaurantchef. Sif startede sin rejse hos Sunset Boulevard i 2019 som servicemedarbejder.
Stærke åbningstilbud
Åbningsdagen byder på flere gode tilbud. De første 30 gæster, der køber en menu til en værdi af mindst 94 kroner, får et velkomstgavekort på 400 kroner, og alle gæster vil i februar måned ud kunne købe en Crispy Chicken eller Hamburger Deluxe menu til kun 49 kr.
Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark.
Kontakter
Pia Tobberup
Tlf:+45 61 76 42 34presse@sunset-boulevard.dkOm Sunset Boulevard
Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med - nu - 49 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og tre i Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1650 medarbejdere i Danmark.
Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.
I juni 2022 indførte Sunset Boulevard 4-dages arbejdsuge på hovedkontoret og øgede i den forbindelse effektiviteten og arbejdsglæden med en række nye værktøjer og indsatser. I januar 2023 ændrede kæden også praksis i restauranterne med et nyt mere medarbejderadfærds- og gæstefokuseret system, der har øget medarbejder- og gæstetilfredsheden.
Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.
Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard
Sunset Boulevard i HerningCentret åbner efter ny nordisk make-over22.1.2025 10:58:28 CET | Pressemeddelelse
Den 29. januar kl. 10.00 slår Sunset Boulevard i HerningCentret dørene op til en restaurant i helt nye rammer. Efter en gennemgribende renovering, som begyndte den 6. januar, kan gæsterne se frem til at træde ind i en næsten ny restaurant i nordisk design.
Elever fra Skolen på la Cours Vej planter lokal mikroskov19.11.2024 09:31:26 CET | Pressemeddelelse
Den 22. november planter 75 elever fra Skolen på la Cours Vej en 100m² offentligt tilgængelig mikroskov ved skolen på Frederiksberg. Plantningen sker i samarbejde med burgerkæden Sunset Boulevard og netværksorganisationen 2030Skov. Formålet med initiativet er at øge børn og unges naturforståelse og fremme grønne områder i danske byer.
Elever fra Hjalleseskolen skaber mikroskov27.9.2024 09:09:51 CEST | Pressemeddelelse
Den 4. oktober planter elever fra Hjalleseskolen en 100m² offentligt tilgængelig mikroskov tæt på skolen i Hjallese ved Odense. Plantningen finder sted i samarbejde med burgerkæden Sunset Boulevard og netværksorganisationen Omstilling NU og har til formål at øge børn og unges naturforståelse og fremme grønne områder i danske byer.
Tre Sunset Boulevard-restauranter i Sønderjylland får ny franchisetager25.9.2024 09:32:40 CEST | Pressemeddelelse
Christopher Bansmann, 43 år og bosiddende i Odense, skal overtage ledelsen af tre Sunset Boulevard-restauranter i Sønderjylland. Første overtagelse sker den 1. oktober med restauranten i Rødekro. Med overdragelsen mener kæden at have fundet den rette til at sikre restauranternes fortsatte vækst og udvikling gennem personligt ejerskab i fremtiden.
Elever planter mikroskov i Ringsted18.9.2024 10:13:47 CEST | Pressemeddelelse
På onsdag den 25. september planter elever fra Midtsjællands Gymnasium og Kildeskolen i Ringsted en 100m² offentligt tilgængelig mikroskov ved gymnasiet. Plantningen sker i samarbejde med burgerkæden Sunset Boulevard og netværksorganisationen Omstilling NU. Formålet er at øge de unges naturforståelse og skabe flere grønne områder i byen.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum