Emirates fejrer Thanksgiving
Thanksgiving-sæsonen er over os, og Emirates byder igen i år på særlige madoplevelser, drikkevarer og underholdning på flyvninger mellem Dubai og USA fra den 23. til 30. november. Duften af stegt kalkun breder sig desuden i Emirates' lounges i Dubai, Boston, New York, Los Angeles og San Francisco.

20. november 2024: Passagerer på First-, Business- og Premium Economy Class kan igen i år se frem til en unik Thanksgiving-menu, der afspejler det bedste af sæsonens smage. At netop Emirates gør noget særligt ud af den ærkeamerikanske menu, er ikke et tilfælde. Luftfartsselskabet gør altid en dyd ud af at lade destinationernes madkultur spille ind i de 220.000 måltider, der dagligt serveres ombord på Emirates' fly.
Hos Emirates fejrer man Thanksgiving i perioden fra 23. til 30. november. På First Class serveres der morgenmad med duftende kanelpandekager, æble- og tranebærkompot og græskarfyld. På fly fra Dubai til USA inkluderer menuen blandt andet selleri- og pæresuppe, klassisk Thanksgiving-kalkun med alt dertilhørende - inklusive desserter som æblefritter med mascarpone eller key lime-tærte. Fra USA til Dubai er det retter som sød kartoffelsuppe med hummer og citron-marineret kalkun der giver en smagsoplevelse i de tyndere luftlag ud over det sædvanlige.
På Business Class fra Dubai til USA serveres en lækker suppe efterfulgt af gravlaks med ingefær og kandiseret appelsin, gulerodscoulis, bjørnebær og Beluga-kaviar. Hovedretten består af møre skiver af stegt kalkun, tranebærjus, ristede butternutsquash, kartoffelmos med gulerod, smørdampede rosenkål, urtesmør, ristede pekannødder og klassisk cornbread.
Premium Economy-passagerer kan kaste sig over klassisk rejesalat efterfulgt af grillet artiskok, butternutsquash, brede bønner og grønkål toppet med solsikkefrø og tørrede tranebær. Bagefter venter en hovedret med møre skiver af stegt kalkun og alt hvad dertil hører plus dessertklassikeren key lime-tærte med Chantilly-flødeskum og hindbær efterfulgt af en Emirates græskarkrydret biscotti.
Fra USA til Dubai vil hovedretten på Premium Economy Class være stegt kalkun med alt det velkendte tilbehør, og desserten er cheesecake med bær.
På Economy Class serveres der klassiske retter som Waldorfsalat, stegt kylling med tranebærsauce og en dessert med græskar, æble og kanel.
På Emirates’ A380-flyvninger fra Dubai til Los Angeles, New York, San Francisco og Washington DC kan passagerer desuden lægge vejen forbi megaflyets ikoniske Onboard Lounge og snuppe et par cupcakes med pecannødder og nyde dem med barens udvalg af premiumdrikkevarer.
Thanksgiving i Emirates’ lounges
Fra den 23. til 30. november kan passagerer i Emirates’ lounges nyde klassiske Thanksgiving-retter. Der serveres blandt andet kalkun med æble-salvie-fyld, hvidløgskartoffelmos og græskarretter, afsluttet med cheesecake-mousse. I Dubai byder lounges på kalkunbryst, tranebærsauce, kartofler med rosmarin og en række særlige cocktails.
Underholdning til Thanksgiving
For at sætte stemningen kan passagererne se de største NFL- og NBA-kampe live ombord. Derudover tilbyder Emirates’ ice-underholdningssystem over 6.500 kanaler med film, tv-serier og musik – perfekt til at nyde flyrejsen i fulde drag.

Emirates flyver til 150 destinationer på seks kontinenter fra Københavns Lufthavn via Dubai alle ugens dage.
Ruten København-Dubai flyves pt. af en Boeing 777-300, men fra 1. januar 2025 vender den ikoniske Emirates A380 tilbage til Københavns Lufthavn i en high density-version med plads til 615 passagerer fordelt på flyets to dæk.
Nøgleord
Kontakter
Karsten KeinickeSeniorrådgiverFRIDAY
Tlf:+45 60 830 230emirates@fday.dkBilleder
Links
Følg pressemeddelelser fra Emirates
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Emirates
Emirates og AC Milan forlænger ikonisk partnerskab15.10.2025 14:44:05 CEST | Pressemeddelelse
Emirates fortsætter som hoved- og trøjesponsor for AC Milan og forlænger dermed et af fodboldens længstvarende og mest succesfulde samarbejder.
Emirates introducerer nye services for rejsende med særlige behov13.10.2025 13:01:45 CEST | Pressemeddelelse
PRESSEMEDDELELSE: Emirates lancerer nu en række nye services, der skal gøre flyrejser lettere for passagerer med særlige behov, både i Danmark og i resten af verden. Tiltagene gør det enklere at planlægge, rejse og få støtte hele vejen fra Københavns Lufthavn til Dubai og videre ud i Emirates’ netværk af mere end 140 destinationer.
Emirates Skywards 25-årsjubilæum: 25 dage med præmier og én hovedpræmie på 1 million Miles26.9.2025 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
PRESSEMEDDELELSE: Emirates Skywards, det prisbelønnede loyalitetsprogram fra Emirates og flydubai, fejrer sit 25-års jubilæum. Programmet, der i dag har mere end 37 millioner medlemmer verden over - heraf 154.000 i Danmark - markerer milepælen med 25 dage fyldt med præmier, bonus Miles og overraskelser fra 25. september til 20. oktober.
Kaviar og Dom Pérignon: Emirates tilbyder en førsteklasses smagsoplevelse ombord4.9.2025 11:00:11 CEST | Pressemeddelelse
Rejsende på First Class kan læne sig tilbage og nyde ubegrænsede mængder af særligt udvalgt kaviar ombord på Emirates-flyvninger. Kaviaren har vist sig at være en eftertragtet delikatesse i luften, og Emirates har i år serveret hele 30 procent mere af den luksuriøse spise. Kaviaren serveres naturligvis med en helt særlig Dom Pérignon Vintage-champagne, som Emirates har eneret på at servere i de højere luftlag.
Emirates sætter Joe & The Juice på morgenmenuen26.8.2025 14:41:30 CEST | Pressemeddelelse
København, Danmark: 20. august 2025 – Som en del af luftfartsselskabets Fly Better-motto forbedrer Emirates løbende oplevelsen på alle kabineklasser. Alle passagerer skal kunne se frem til en serviceoplevelse i verdensklasse, mad inspireret af regionale køkkener og masser af underholdning undervejs med ice, Emirates’ on-demand underholdningssystem. Emirates flyver til mere end 150 destinationer og Emirates’ Culinary Design- og Catering-team udvikler løbende nye menuer, der afspejler hver regions unikke smagsnuancer. Et internationalt hold af kokke står desuden for at håndplukke førsteklasses leverandører – både lokale og internationale – for at løfte madoplevelsen ombord. Joe & The Juice på morgenbakken En af årets håndplukkede nyheder er Nutty Granola fra Joe & The Juice, der nu er en del af Emirates’ morgenmadsbakker på Economy Class. Ifølge Emirates er granolaen landet der som en anerkendelse af dansk madkulturs internationale ry. De første passagerer, der vågnede til den sprøde nyh
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum