Sport Event Denmark

VM banecykling 2024: Guldregn fortsætter med Tobias i Aagaard i udskilningsløb!

Del

udsendt på vegne af Danmarks Cykle Union

Lige nu regner det med guldmedaljer over de danske ryttere i Ballerup Super Arena. Seneste medalje har Tobias Aagaard netop hevet i hus i udskilningsløb efter en afslutning, hvor han var helt suveræn imod Elia Viviani fra Italien.

Tobias Aagaard vinder VM-guld i udskilningsløb i Ballerup Super Arena
Tobias Aagaard vinder VM-guld i udskilningsløb i Ballerup Super Arena Lars Møller

Det er Tobias Aagaard Hansens tredje medalje ved dette VM i banecykling. Publikum fik taget til at løfte sig under Julie Leths VM-guldløb. Og det nåede næppe at lægge sig, før det igen blev blæst af af et yderst veloplagt publikum.

Citater:

Tobias Aagaard, dobbelt verdensmester: ”Ja, det er latterligt. Jeg kan slet ikke forstå det. Altså at kunne trække i regnbuetrøjen igen. Man skal have øjnene i nakken, det er vildt kaotisk sådan et udskilningsløb. Men jeg prøvede at holde mig fokuseret, og det gik jo egentlig meget godt.”

Casper Jørgensen, cheflandstræner, bane: ”Helt vildt flot kørt. Tobias har teknikken og også det mod, der skal til. Han er jo nærmest helt overlegen i forhold til de andre til sidst. Han er så stærk og kørte så overlegent. Og jeg tror, han kan blive endnu bedre. Han kan blive rigtig god."

Johnny Lillelund, fungerende formand, DCU:

”Det er svært ikke at være tilfreds. Tobias og de danske ryttere leverer på allerhøjeste niveau. At se dem vinde VM-guld på hjemmebane er rigtigt stort. Tobias havde et super flot løb og som dobbelt verdensmester og sølvmedaljevinder lover det godt for fremtiden. Et stort og varmt tillykke skal lyde fra DCU og vores partnere.”

Lars Lundov, direktør, Sport Event Denmark:

”Det er svært at få armene ned! De danske ryttere leverer det vildeste show med tilskuere på lægterne, som følger rytterne rundt i svingene. Inden for den sidste time har vi således været vidner til ikke færre end to VM-guldmedaljer – til Tobias Aagaard og Julie Leth. Hvor er det fantastisk og stort, stort tillykke til dem.”

Fotos: Lars Møller til redationelt brug

2024 Tissot UCI Track World Championships afvikles af Danmarks Cykle Union for UCI. De offentlige partnere er Sport Event Denmark, Ballerup Kommune, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen. 

 

Kontakter

Om Sport Event Denmark

Sport Event Denmark arbejder for at tiltrække, organisere og udvikle store internationale tilskuer- og deltagerevents. Det er Sport Event Denmarks ambition, at disse internationale sportevents skal involvere og begejstre danskerne, skabe stolthed, udvikle idrætten, skabe vækst og turismeomsætning samt markedsføre Danmark internationalt. 

Sport Event Denmark finansieres via udlodningsmidlerne.

Følg pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye