Link Concept ApS

Økonomista udvider ejerkredsen med Media Group Danmark

Del

Pengemagasinet Økonomista, der fokuserer på at formidle økonomi til kvinder, har udvidet ejerkredsen med en stærk partner i form af Danmarks største uafhængige mediehus, Media Group Danmark. Målet er at gøre finansstof tilgængeligt for alle med et gratis nyhedsmedie, der udkommer hver dag.

For fire år siden grundlagde Mille Skjold Madsen pengemagasinet Økonomista med en mission at gøre kvinder klogere på deres egen økonomi, og nu er hun klar til næste skridt på rejsen mod at få endnu flere kvinder til at læse Økonomista som deres foretrukne finansmedie.

Jeg grundlagde Økonomista, fordi jeg havde en drøm om at få en masse kvinder til at interesserer sig for deres penge, og vi har gennem de sidste par år skabt et utroligt stærkt community om netop den mission. Nu skal det community blive endnu større, og det får vi mulighed for med en gratis nyhedsside, hvor alle kan blive klogere, uanset størrelsen på deres pengepung,” fortæller administrerende chefredaktør Mille Skjold Madsen.

Udvidelsen af ejerkredsen betyder derfor et farvel til betalende digitale abonnenter og goddag til en gratis nyhedsside, hvor alle kan læse med. Det trykte magasin, som i dag udkommer fire gange årligt, vil fremover stadig være at finde på hylderne i butikkerne og som abonnement på hjemmesiden.

Printmediet har i branchen været under pres i mange år, men vi oplever modsat en stigende interesse fra vores læsere om at modtage det indhold, som har et lidt længere format i fysisk form, så det fortsætter vi med,” siger Mille Skjold Madsen.

På rejsen mod at gøre finansstof tilgængeligt for alle, har det været vigtigt for Mille Skjold Madsen at finde en samarbejdspartner med stærke kompetencer indenfor netop det felt.

Vi glæder os her hos MGDK over at træde ind i ejerkredsen hos Økonomista. Der mangler et gratis kvalitetsmedie inden for finansstof, og vi mener at Økonomistas gode indhold fortjener at komme ud til mange flere mennesker. Vi er glade for at komme med rejsen og vil bruge al vores erfaring fra at drive medier til at hjælpe med projektet, ” siger Per Asmussen, administrerende direktør i Media Group Danmark.

Det er også en retning, som investor i Økonomista, Kasper Holst Hansen fra Flying Bizkit, hilser velkommen.

Vi er stolte af at have fået en stærk ny medejer i Økonomista, der skal være med til at sikre den videre udvikling af forretningen og ikke mindst magasinet. Mille har været klar til dette næste skridt i noget tid, og med den nye medejer skifter vi retning, så alle kan være med. Det er lige i vores ånd at kunne gøre en forskel for endnu flere og hjælpe Mille udleve drømmen om at gøre kvinder rigere gennem økonomisk viden og indsigt,” siger Kasper Holst Hansen.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Trailere til ethvert formål14.10.2024 10:58:34 CEST | Pressemeddelelse

Er du træt af altid at skulle låne en trailer, når haveaffaldet skal på genbrugspladsen eller hvis der skal flyttes? Selvom det naturligvis kræver, at man har plads til at opbevare den, er det praktisk at have en trailer stående. Der findes mange forskellige typer af trailere, så det kan godt være en fordel at bruge lidt tid på at sætte sig ind i, hvilken trailer det egentlig er, man skal investere i. For hvad er det egentlig, I har behov for? På https://trailerforum.dk/ kan I finde et stort udvalg af trailere – mon ikke også der er en, der lever op til jeres behov? Mens de almindelige trailere op til 750 er nogle, der kan køres med et almindeligt kørekort B, er der andre, der kræver, at du tager stort kørekort. Det kan for eksempel være, hvis du skal have en større campingvogn eller en trailer, du kan læsse en bil op på, hvis den skal transporteres. Trailere kan være en nødvendighed både i privaten men også i forbindelse med erhverv. I visse erhverv er en god trailer fuldstændig uundv

Hvorfor er det vigtigt at trække stikket?12.10.2024 17:03:39 CEST | Pressemeddelelse

At trække stikket ud og tage tid til at slappe af er blevet en nødvendighed i vores travle hverdag. Med konstant adgang til arbejde, sociale medier og nyheder kan det være svært at finde tid til sig selv og til at genoplade. Mange mennesker oplever, at de er fanget i en endeløs cyklus af stress og forventninger, hvilket gør det endnu vigtigere at forstå, hvorfor og hvordan man bør tage en pause og trække stikket. Hvorfor er det vigtigt at trække stikket? Når vi taler om at "trække stikket ud", handler det ikke blot om at fjerne sig fra teknologi, men også om at tage et skridt tilbage fra hverdagens travlhed og give sig selv tid til at genfinde balancen. Kroppen og sindet har brug for tid til at restituere efter perioder med konstant pres. Hvis vi ikke giver os selv den nødvendige tid til at slappe af, risikerer vi udbrændthed, kronisk stress og fysiske sundhedsproblemer som forhøjet blodtryk og søvnforstyrrelser. At tage en pause kan også forbedre vores mentale sundhed. Det giver os mu

Batat – Den Søde Kartofler i Dit Køkken11.10.2024 19:47:26 CEST | Pressemeddelelse

Batat, også kendt som sød kartoffel, er en rodfrugt, der har vundet indpas i mange danske husholdninger. Dens søde smag og næringsrige egenskaber gør den til en alsidig og populær ingrediens i madlavningen. Batat stammer oprindeligt fra Sydamerika, men dyrkes nu over hele verden, og findes i forskellige varianter, der kan variere i farve fra orange til lilla. Næringsindhold og Sundhedsmæssige Fordele Batat er kendt for sit høje indhold af vitaminer og mineraler. Den er særligt rig på vitamin A, som er vigtigt for synet, immunforsvaret og hudens sundhed. Derudover indeholder den vitamin C, B-vitaminer og kalium. Batat er også en god kilde til kostfibre, som er med til at fremme en sund fordøjelse og kan bidrage til at stabilisere blodsukkeret. I modsætning til almindelige kartofler har batat et lavere glykæmisk indeks, hvilket betyder, at den ikke får blodsukkeret til at stige så hurtigt, hvilket gør den velegnet til personer med diabetes eller dem, der ønsker at holde et stabilt blodsu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye