Vejdirektoratet

E45 er spærret ved Horsens N i aften

Del

Fra mandag den 14. oktober klokken 19.00 til tirsdag den 15. oktober klokken 02.00 er E45 Østjyske Motorvej spærret ved Horsens N. Trafikanterne vil blive ledt af og på motorvejen ved afkørsel <55>, og der vil være risiko for kø særligt i de tidlige aftentimer.

I forbindelse med udvidelsen af E45-motorvejen mellem Vejle og Skanderborg er Vejdirektoratet i gang med at bygge en ny bro, der skal føre Østbirkvej hen over motorvejen ved Horsens N.

I nat skal Vejdirektoratets entreprenør fjerne forskallingen til de nye brosøjler, der er blevet støbt i midterrabatten. Da arbejdet skal foregå fra motorvejen, er det nødvendigt at spærre for et stykke af motorvejen i begge retninger.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for de syd- og nordgående spor på E45 Østjyske Motorvej forbi afkørsel <55> Horsens N i følgende tidsrum:

Fra mandag den 14. oktober klokken 19.00 til tirsdag den 15. oktober klokken 02.00.

Trafikken vil blive ledt af og på motorvejen ad afkørsel <55> Horsens N, og trafikanterne må i perioden forvente længere rejsetid på grund af den krydsende trafik på Østbirkvej.

Vejdirektoratet anbefaler, at trafikanterne forsøger at finde alternative ruter.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye