Obsidian Digital A/S

ENAMEL Copenhagen: Unikke Smykker til Skarpe Priser – Den Perfekte Gave

Del

ENAMEL Copenhagen har siden sin etablering markeret sig som en førende aktør inden for smykkedesign, med en vision om at skabe unikke og moderne smykker af høj kvalitet til priser, der er tilgængelige for alle. 

Med en passion for tidløst design og en forkærlighed for delikate detaljer, tilbyder ENAMEL Copenhagen en bred vifte af kollektioner – fra de mest enkle og elegante former til mere farverige og karakteristiske designs. Alle smykker er fremstillet af 18 karat forgyldt sterlingsølv.

”Vores smykker er skabt med omtanke, og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk.”

Julegaver 2024 - En personlig gave som ikke sprænger budgettet

Smykker fra ENAMEL Copenhagen er en ideel julegave, da de ikke kun er smukke, men også bærer en personlig betydning. Et smykke kan være en symbolsk gestus – et minde om kærlighed, venskab eller en særlig milepæl.

Det brede sortiment gør det let at finde den perfekte gave, der passer til både stil og anledning. Hvad enten det er en elegant halskæde, flotte guldøreringe eller et armbånd, kan du være sikker på, at dine gaver fra ENAMEL Copenhagen vil sprede glæde og skabe varige minder. 

Vores mission er, at alle skal kunne forkæle sig selv eller en, de holder af, uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller budget.

Shop online – fri fragt og hurtig levering

Vi forstår vigtigheden af personlighed i både valg af smykker og gavegivning. Derfor har vi skabt en intuitiv og inspirerende online platform, hvor du nemt kan gå på opdagelse i vores mange kollektioner og finde det perfekte smykke til dig selv eller en, du ønsker at forkæle. 

Hos ENAMEL Copenhagen lægger vi vægt på, at gavegivning skal være både nemt og hurtigt, derfor tilbyder vi fri fragt og hurtig levering, så du kan få dine smykker leveret direkte til døren – lige til tiden.

Om ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen er et skandinavisk smykkebrand, grundlagt i 2012 af designer Marie Rantzau. Brandet kombinerer farverig leg og elegance i sine smykker, som alle er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Med rødder i traditionelt håndværk skaber ENAMEL tidløse og unikke smykker, der passer til både festlige lejligheder og hverdag. Smykkerne er designet til at bringe glæde, hvad enten de bæres individuelt eller sammensættes for et personligt udtryk. ENAMEL sælges både online og i udvalgte butikker verden over.

Følg pressemeddelelser fra Obsidian Digital A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Obsidian Digital A/S

Erotikos er din guide til det bedste og billigste sexlegetøj18.10.2024 12:10:31 CEST | Pressemeddelelse

Har du prøvet at købe sexlegetøj på nettet? Så ved du med garanti, at det kan være rigtig svært. Det skyldes ikke, at det er svært at finde en forhandler med stort udvalg. Derimod er udvalget så stort, at det er svært at sortere i det. Desværre betyder det, at mange helt opgiver deres køb, fordi de har svært ved at finde det bedste eller billigste produkt. Heldigvis behøver det ikke at forholde sig således, da der er hjælp at hente. Hos Erotikos finder du hjælp til at finde både det bedste og billigste sexlegetøj, alt afhængigt af, hvad der er det vigtigste for dig. Leder du efter gode tilbud på sexlegetøj, er der derfor ingen tvivl om, at du bør besøge Erotikos med det samme. Guides til de bedste produkter Når du besøger Erotikos vil du blive mødt af et stort antal guides, der er udarbejdet med henblik på at hjælpe dig med at finde de bedste produkter. Leder du for eksempel efter den bedste vibrator, så er der hjælp at hente til dette. Uanset hvilken type legetøj, du er på jagt efter,

Fjernelse af Asbest: Pris17.10.2024 16:04:18 CEST | Pressemeddelelse

Fjernelse af asbest er en kompleks proces, der kræver professionelle, da asbestfibre kan være yderst sundhedsskadelige, når de frigives i luften. Asbest blev tidligere brugt i mange byggematerialer, men det er nu forbudt på grund af dets farlige egenskaber. Hvis dit hus eller bygning har asbest, især i tagplader eller isolering, er det vigtigt at få det fjernet korrekt. Modtag 3 uforpligtende tilbud på fjernelse af asbest Hvad er prisen på fjernelse af asbesttag? Prisen for fjernelse af et asbesttag koster typisk det mellem 150 og 250 kr. pr. kvadratmeter. Prisen afhænger af flere faktorer såsom tagets størrelse, tilgængelighed og omfanget af arbejdet. Benyt fjernelse.dk til at få afdækket prisen og få 3 uforpligtende tilbud. Prisen dækker som regel både arbejdstid og bortskaffelse af materialet under sikre forhold. Hvis du har et større tag, kan det være en god idé at indhente flere tilbud, da det kan variere meget fra firma til firma. Type af opgave Pris pr. m² (cirka) Fjernelse af a

Conzent ApS lancerer banebrydende SaaS-løsning til håndtering af samtykke bannere14.10.2024 09:27:18 CEST | Pressemeddelelse

København, 14/10-2024 – I en tid hvor digital privatlivsbeskyttelse er vigtigere end nogensinde, introducerer Conzent ApS deres nye SaaS-produkt, Conzent.net, der henvender sig til virksomheder i alle størrelser og sikrer nem og prisvenlig håndtering af lovpligtige samtykke bannere. Med IAB/TCF-certificering og en målrettet strategi for fair konkurrence, sætter Conzent.net en ny standard i branchen. Conzent.net er en Consent Management Platform (CMP) designet med brugervenlighed og prisoverkommelighed i centrum. Denne løsning henvender sig især til mindre virksomheder, der ofte kæmper med omkostningerne til komplekse samtykkeløsninger. Conzents aggressive prispolitik betyder, at selv de mindste virksomheder nu kan implementere omfattende samtykkeløsninger uden at strække budgettet. "Vores mission er at effektiviserer samtykkehåndteringen. Ved at tilbyde en løsning, der er både nem at bruge og økonomisk overkommelig, kan virksomheder af enhver størrelse sikre lovoverholdelse og samtidig

Trends og tips til din garderobe med Ganni11.10.2024 08:10:26 CEST | Pressemeddelelse

Unik kvindemode handler om at udtrykke sin individualitet og personlighed gennem tøj af høj kvalitet og i kreativt design. Kvinder søger i stigende grad efter mode, der ikke kun følger tidens trends, men også taler til deres unikke stil. Ganni.com er en online modebutik, der tilbyder stilfuld og eksklusiv damemode, og er et godt eksempel på, hvordan man kan skabe et personligt udtryk med mode. Modebrands som Ganni tilbyder altså unikke tøjkollektioner, der spænder fra klassisk stil til moderne trends. Gannis kollektioner er kendt for deres høje kvalitet og fokuserer på at tilbyde unikt designet kvindemode, som giver enhver kvinde mulighed for at udtrykke sin personlighed gennem sit tøjvalg. Det er netop denne individualitet og kvalitet, der gør kvindemode så spændende og varierende. Ganni bidrager også til den unikke kvindemode med deres feminine, elegante og legende styles. Uanset om man ønsker et klassisk eller et mere eksperimenterende look, tilbyder dette mærker noget for enhver sm

Asbest: Det skjulte faresignal i bygninger7.10.2024 12:14:50 CEST | Pressemeddelelse

Asbest, engang hyldet som et mirakelstof i byggebranchen, er i dag kendt som en alvorlig sundhedsrisiko. Denne artikel udforsker asbestens fascinerende historie, dens udbredte anvendelse, de alvorlige sundhedskonsekvenser forbundet med eksponering, og hvordan samfundet håndterer arven efter dette kontroversielle materiale. Vi vil dykke ned i videnskaben bag asbest, undersøge de lovgivningsmæssige tiltag, der er indført for at beskytte offentligheden, og diskutere de udfordringer, der stadig eksisterer i forhold til asbesthåndtering i dag. Har du problemer med asbest? Bestil 3 tilbud på bortskaffelse af asbest og få gratis tilsendt 3 uforpligtende tilbud om bortskaffelse af asbest. Hvad er asbest? Asbest er en samlebetegnelse for en gruppe naturligt forekommende mineraler, der består af tynde, nåleformede fibre. Disse mineraler er karakteriseret ved deres bemærkelsesværdige egenskaber, herunder: 1. Varmebestandighed 2. Kemisk inerthed 3. Høj trækstyrke 4. Fleksibilitet 5. Elektrisk isol

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye