Apollo Rejser

Apollo Sports skirejser slår salgsrekorder

Del

Med et salg, der er mere end fordoblet sammenlignet med sidste år, er der ingen tvivl om, at Apollo Sports’ investering i eksotiske skidestinationer er gået hen og blevet en stor succes.

Glem alt om Chamonix, Verbier og Zermatt. Apollo Sports' investering i unikke og mere utraditionelle skidestinationer har sat helt nye sneparadiser på kortet.

Siden lanceringen af ​​vinterens udvidede skiprogram har salget af skirejser løbende sat nye rekorder, og rejsearrangøren melder allerede nu om en fordobling i salget sammenlignet med sidste år. Har du altså endnu ikke hørt om Gudauri, Erciyes eller Bansko, kommer du, med andre ord, nok snart til det.

”Al ære til både de norske fjelde og Alperne. Men som rejsearrangør banker vores hjerte lidt ekstra for unikke og innovative ferieoplevelser, der udvider vores horisont. Da vi besluttede os for at investere i skirejser, var der derfor heller ingen tvivl om, at steder som Gudauri skulle være med. Førsteklasses sne og topmoderne faciliteter kombineret med kebab på pisterne og georgisk afterski? Selvfølgelig!” siger Daniel Giray, sportschef i Apollo.

Uovertrufne priser og unikke oplevelser
I alt tilbyder rejsearrangøren skirejser til fem forskellige destinationer: Gudauri i Georgien, Alagna i Italien, Erciyes (Kappadokien) i Tyrkiet, Bansko i Bulgarien og Parnassos i Grækenland.

Fællesnævneren for dem alle er, at de, udover førsteklasses skiløb, også byder på noget helt unikt i form af kulturelle oplevelser. Man kan for eksempel kombinere topture med eventyrlige luftballonture i Erciyes Kappadokien, livlig afterski i Bansko med historiske seværdigheder i byen Delphi eller førsteklasses off-piste med verdenskendt gastronomi i Gudauri.

En anden fællesnævner er det uovertrufne prisniveau. I Erciyes koster et seks-dages liftkort for voksne for eksempel blot 85 euro – og 45 for børn.

”Store oplevelser behøver ikke at betyde stort feriebudget. På disse destinationer får vores gæster ikke kun sindssygt meget skiløb og ferie for pengene – de kan også være med til at opdage noget nyt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det har vi selvfølgelig sikret os,” forklarer Daniel Giray.

Udover prisvenlige pakkerejser til eksotiske skidestinationer arrangerer Apollo Sports også guidede grupperejser til anerkendte pudderparadiser som Japan, Canada og Nordmakedonien.


Mest populære rejsemål

Mest prisvenlige pakkerejse

Billigste liftkort (6 dage/voksen)

Gudauri, Georgien

Bansko: Fra 5.498,-

Erciyes: 85 euro

Alagna, Italien

Alagna: Fra 5.998,-

Gudauri: 115 euro

Erciyes, Kappadokien

Gudauri: Fra 6.498,-

Parnasoss: 169 euro

Bansko, Bulgarien

Parnasoss: Fra 7.498,-

Bansko: 263 euro

Parnassos, Grækenland

Erciyes: Fra 8.198,-

Alagna: 299 euro

Mest familievenlig

Bedst til freeride 

Bedst til topture

Bedste afterski

Erciyes 

Gudauri

Gudauri

Bansko

Parnasoss

Alagna

Kreta

Gudauri

Bansko

Nord-Makedonia

Erciyes

Alagna

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye