All Things Live ApS

Den sorte svane går live

Del

I slutningen af maj 2024, mistede en stor del af den danske befolkning sin uskyld, da dokumentaren Den sorte svane samlede nationen foran skærmen. Gravergruppen, som gav os Den sorte svane, kan nu opleves i et foredrag, som afslører nye detaljer om hvad der foregik i kulissen under tilblivelsen af den mest omtalte dokumentarserie i nyere tid.

// PR

I slutningen af maj 2024, mistede en stor del af den danske befolkning sin uskyld, da dokumentaren Den sorte svane samlede nationen foran skærmen og gav et unikt indblik i, hvordan det kriminelle Underdanmark hænger sammen med væsentlige dele af - det på overfladen - pæne, legitime Overdanmark. 

Vi så hvordan en rå voldsparathed og tilsyneladende samvittighedsløs kynisme driver bandemiljøet, vi så hvordan virkeligheden overgår fantasien og vi kom på fornavn med Fasar, Amira, Martin Malm og Køge-Calle.

Bag den mest sete danske dokumentar nogensinde står de 3 tre journalister fra TV2´s gravergruppe: Peter Vesterlund, Thomas Østerlin Koch og Steen Schat-Holm. De har i over to år arbejdet med at afsløre og dokumentere den vilde historie og har, både med fare for egen sikkerhed og med etiske dilemmaer de færreste journalister skal forholde sig til, kompromisløst kæmpet for at få historien ud der, hvor den fortsat lever og dag for dag udvikler sig. Både med heftige konsekvenser for de medvirkende og for den lovgivning, det er lykkedes de kriminelle at finde hullerne i.

Gravergruppen, som gav os Den sorte svane kan nu opleves i et foredrag, som afslører nye detaljer om hvad der foregik i kulissen under tilblivelsen af den mest omtalte dokumentarserie i nyere tid. De deler ud af deres faglige og personlige oplevelser og overvejelser fra de 2,5 års arbejde og tager publikum med helt ind i maskinrummet, hvor store etiske og praktiske dilemmaer undervejs i produktionen bragte tilblivelsen af Den sorte svane i fare og udfordrede journalisterne bag til det yderste.

Tourdatoer 2025:

20. januar                                       Bremen, København

24. januar                                       Hermanns, Århus

27. januar                                       Magasinet, Odense

28. januar                                       Musikkens Hus, Aalborg

Som publikum vil du under showet og i forlængelse af dokumentaren, blive udfordret til at se på både Danmark, dine omgivelser og dig selv på en ny måde. Og ikke mindst: Du vil få mulighed for at stille de spørgsmål du brænder inde med og blive opdateret på status efter den samfundsændrende dokumentar, der både samlende nationen og efterlod befolkningen i chok.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye