Bet25 A/S

Aarhusianer vinder 122.442 kroner i trav

Del

Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg i Aarhus vandt 122.442 kroner i V65-spillet og deler med vennerne via Bet25’s SpilKlub25. Hans kupon med seks rigtige heste sikrede gevinsten. Lars roser SpilKlub25 for at øge chancerne og dele oplevelsen med spilklubben. 

Maia vandt ridetravløbet i Aarhus, og det var Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg en af de få, der forudsagde.
Maia vandt ridetravløbet i Aarhus, og det var Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg en af de få, der forudsagde. Ole Hindby/Dansk Hestevæddeløb

Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg i Aarhus kunne tirsdag juble højt fra sofaen, da hans kupon med seks rigtige heste i V65-spillet udløste en gevinst på 122.442 kroner.

Lars, der havde sat spillet op gennem Bet25’s SpilKlub25-platform, sikrede dermed en stor præmie til sig selv og sin spilklub, Høygaards Hurtige Heste.

"Det er en helt fantastisk følelse at vinde. Jeg har aldrig selv spillet mig til så stor en gevinst før," fortæller Lars, som havde købt flere anparter i kuponen.

Otte heste i sidste løb – og den bedste vandt

Afgørelsen faldt i det sidste af seks løb, hvor Lars havde satset på otte af de 12 heste i feltet. Favoritten Danny Tamsen var på forhånd en af de store favoritter, men Lars havde luret, at hesten kunne svigte, da den har en tendens til ustabile præstationer. Det viste sig at være rigtigt, da favoritten galopperede, og i stedet var det Lars' fidus, Maia, der tog sejren.

"Maia har jeg haft et godt øje til, da den ofte går rigtig godt i Aarhus. Jeg vurderede, at hvis favoritten fejlede, havde hun lige så stor chance som de andre, og det skete heldigvis," siger Lars og tilføjer, at da Maia nærmede sig målstregen, blev hun råbt i mål hjemme fra sofaen.

Glæde over SpilKlub25-konceptet

For Lars er det ikke kun pengene, der gør oplevelsen speciel. Han fremhæver SpilKlub25 som en fantastisk mulighed for at spille med større beløb, end man normalt ville kunne alene.

"SpilKlub25 er en genial måde at spille på. Mange af os spiller normalt kun for små beløb, men i fællesskab kan vi satse større og dermed også øge vores chancer for større gevinster. Og så er det bare sjovt at dele spændingen med andre," siger Lars, der har fået mange nye venner gennem spilklubben.

Klar til næste udfordring

Med gevinsten i hus ser Lars og medspillerne allerede frem til næste udfordring, når de deltager i V75-spillet på lørdag.

"Jeg glæder mig allerede til at spille igen, og forhåbentlig kan vi fortsætte succesen," siger Lars smilende, mens han ser frem til endnu en spændende dag med hestevæddeløb.

FAKTA: V65-spillet

I V65-spillet skal man finde vinderne af seks hestevæddeløb. Der er gevinster for rækker med seks og fem rigtige. Der køres V65-løb hver tirsdag kl. 16.00 på danske travbaner.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg i Aarhus kunne tirsdag juble højt fra sofaen, da en stor travgevinst var hjemme.
Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg i Aarhus kunne tirsdag juble højt fra sofaen, da en stor travgevinst var hjemme.
Privatfoto
Download
Maia vandt ridetravløbet i Aarhus, og det var Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg en af de få, der forudsagde.
Maia vandt ridetravløbet i Aarhus, og det var Lars Tved Høygaard fra Tranbjerg en af de få, der forudsagde.
Ole Hindby/Dansk Hestevæddeløb
Download

Links

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye