Vejdirektoratet

E45-tilkørsel ved Aarhus S er spærret i efterårsferien

Del

Fra den 11. oktober til den 21. oktober spærrer Vejdirektoratet for tilkørslen til E45-motorvejen ved <49> Aarhus S. Spærringen skyldes, at rampen skal bygges om i forbindelse med udvidelsen af motorvejen.

Vejdirektoratet skal i forbindelse med udvidelsen af E45 Østjyske Motorvej udføre en større ombyningen af tilkørselrampen ved <49> Aarhus S.

Arbejdet betyder, at rampen spærres, og trafikanter, der skal på motorvejen, må ud på en omkørsel i efterårsferien.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for tilkørsel <49> Aarhus S i følgende tidsrum:

  • Fra fredag den 11. oktober klokken 19.00 til mandag den 21. oktober klokken 05.30

Trafikanter, der kommer ad Genvejen og skal nordpå ad E45, må i stedet benytte Aarhus Syd Motorvejen frem til frakørsel <1> Hasselager V for herefter at tage tilkørsel <50> Hørning ned på E45.

Trafikanterne der kommer ad Aarhus Syd Motorvejen må ligeledes fortsætte til frakørsel <1> Hasselager V for herefter at tage tilkørsel <50> Hørning ned på E45. Der vil være skiltet for omkørslen.

Der må forventes kødannelse i myldretiden samt forlænget rejsetid på grund af omkørsel samt et øget pres på Torshøjvej.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

null
Omkørselsrute i forbindelse med spærring af tilkørsel 49 Aarhus S. Kort: Vejdirektoratet

Kontakter

Billeder

omkørsel ifm spærring af tilkørsel 49 aarhus s
omkørsel ifm spærring af tilkørsel 49 aarhus s
Download
Vejarbejde E45
Vejarbejde E45
Download
Download

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Adelvej i Taulov spærres for ind- og udkørsel på Skærbækvej fra den 14. oktober til den 25. november2.10.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Ombygningen af tilslutningsanlæg 61 ved Taulov påvirker snart trafikken på Adelvej. Adelvejs tilslutning i rundkørslen på Skærbækvej skal flyttes, så der fremadrettet er ind- og udkørsel overfor Dronningens Kvarter. Derfor skal der arbejdes på Adelvej, hvilket gør det nødvendigt at lukke for ind- og udkørsel i denne periode. Trafikken vil i stedet blive henvist til omkørsel via Stakkesvang. Når Adelvej åbner igen, vil det være med trafik på den nye vej. Vejdirektoratet beklager de gener, spærringen måtte medføre.

Vejdirektoratet opsætter midlertidig lysregulering ved Masnedsundbroen fra onsdag den 2. oktober30.9.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

De to broender til den nye Storstrømsbro nærmer sig hinanden i midten af Storstrømmen ved den 102 meter høje pylon. Nu bliver Masnedsundbroen påvirket af brobyggeriet, da et kørespor på broen bliver lukket midlertidigt. I forbindelse med den nye bro skal der laves en ny kørebane ind mod jernbanen fra Masnedsundbroen og den nye adgangsvej. Autoværn skal udskiftes, og der skal etableres afvanding. Det østlige spor af Brovejen over Masnedsundbroen bliver således lukket. Inden Masnedsundbroen og ved Danmarksvej vil der være opsat midlertidig lysregulering. Denne omlægning, som er den første af flere trafikomlægninger på Brovejen, begynder onsdag den 2. oktober 2024. Vejdirektoratet beklager de gener, trafikomlægningen måtte medføre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye