TV 2 Danmark

Dejligt julegensyn med Tinka på TV 2 Play og TV 2

Del

Lågekalenderen kan købes fra i dag, mandag 7. oktober, og overskuddet fra salget går til børnene på Julemærkehjemmene.

'Tinkas Juleeventyr' er årets familiejulekalender på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).
'Tinkas Juleeventyr' er årets familiejulekalender på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).

I december bliver der mulighed for at se eller gense den populære familiejulekalender, 'Tinkas Juleeventyr', på TV 2 Play og TV 2. Her møder vi nissepigen Tinka (Josephine Chavarria Højbjerg), der sammen med de andre ung-nisser skal op til nissekongen, kong Gobbe, 1. december og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse.

Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser, begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr, hvor hun i jagten på sandheden og sin egen og nissernes historie møder Lasse (Albert Rosin Harson) i menneskeverdenen.

'Tinkas Juleeventyr’ er skrevet af Flemming Klem og produceret af Cosmo Film og blev vist første gang på TV 2 i 2017.

Læs mere om 'Tinkas Juleeventyr' og download billeder. 
Download af billeder kræver log-in.

null
Lågekalenderen kan købes fra i dag, mandag 7. oktober. (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2.)

Lågekalender kan købes nu

Lågekalenderen kan købes fra i dag, mandag 7. oktober hos Salling Group (føtex, Bilka, BR og Salling Stormagasiner), Coop (Coop365, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen), Løvbjerg, Indeks Retail, Dagrofa (Meny, SPAR, Min Købmand), Kontur, Harald Nyborg, på Nemlig.com og julemærket.dk.

Kalenderen koster 49 kroner.

TV 2s lågekalender støtter Julemærkehjemmene

Når man køber årets lågekalender, er man samtidig med til at sprede julestemning blandt børn i Danmark, for overskuddet fra salget går til Julemærkehjemmene. Her får op mod 1.000 børn i alderen 7-14 år hvert år hjælp til at komme ud af mistrivsel, mobning og ensomhed.  I løbet af et ophold bliver de del af et fællesskab med andre børn, og mange oplever at få en ven for første gang. Gennem omsorg og nærvær får de fornyet tro på sig selv og en ny hverdag med bedre fysisk, mental og social styrke.

Lige siden TV 2s første julekalender i 1990 er overskuddet fra salget af lågekalenderen gået til Julemærkehjemmene. Det har været med til at samle mange millioner ind. Da Julemærkehjemmene kun modtager knap tre procent af deres indtjening til driften gennem offentlige tilskud, er det helt afgørende at få denne støtte. For et ophold på et Julemærkehjem er nemlig gratis for børnene og deres familier.

Mobning holder ikke juleferie

I juleperioden i år sætter Julemærkehjemmene fokus på mobning, for mobning holder nemlig ikke juleferie.

Tal viser, at 60.000 skolebørn bliver mobbet - også i deres juleferie.

- Vi samler ind, så vi kan give årets bedste julegave til dem, da fire ud af fem børn ikke oplever mobning efter et ophold på et Julemærkehjem, siger Eva Veis Thomsen, der er kampagneleder i Julemærkefonden. Læs mere om Julemærkehjemmene på julemærket.dk

null
Fra 1. november er det muligt at samle kort fra 'Tinkas Juleeventyr'. (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2.)

Samlekort og samlealbum

Igen i år er det muligt at samle på kort fra 'Tinkas Juleeventyr'. Der er 48 flotte motiver, og fra 1. november og frem til juleaften i år får man en pakke samlekort for hver 100 kroner, der handles for i føtex, Bilka eller BR. Man kan også købe et særligt album til kortene, hvor kortene kan sættes ind, man kan løse sjove opgaver og gå på opdagelse i menneske og nissernes verden. Samlealbummet koster 40 kroner og kan købes i Bilka, føtex og BR samt online på bilka.dk, føtex.dk og br.dk. Hvis du bor på Bornholm, Ærø eller på Samsø, kan du gå i Netto og få udleveret samlekort og købe dit samlealbum.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Det bliver til et dejligt julegensyn med 'Tinkas Juleeventyr' på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).
Det bliver til et dejligt julegensyn med 'Tinkas Juleeventyr' på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).
Download
Det bliver til et dejligt julegensyn med 'Tinkas Juleeventyr' på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).
Det bliver til et dejligt julegensyn med 'Tinkas Juleeventyr' på TV 2 Play og TV 2. (Foto: TV 2).
Download
Årets lågekalender fra TV 2 kan købes fra mandag 7. oktober. (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2).
Årets lågekalender fra TV 2 kan købes fra mandag 7. oktober. (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2).
Download
Fra 1. november er det muligt at samle kort fra 'Tinkas Juleeventyr'.  (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2).
Fra 1. november er det muligt at samle kort fra 'Tinkas Juleeventyr'. (Illustration: Martin Jørgensen/TV 2).
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Store ændringer i 'Forræder'-universet1.10.2024 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

12. oktober er der premiere på 'Forræder - Ukendt grund' på TV 2 Play og TV 2 Echo, og det bliver med store ændringer i 'Forræder'-universet, som seerne kender det fra tidligere sæsoner. Martin Johannes Larsen er spilleder, en kvart million kroner er på spil, og ingen kender den bagage, som 17 vidt forskellige spillere fra hele landet har taget med sig til slottet. Hvem kan man så stole på? Hvem lyver? Og hvem bliver forrådt?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye