Kirppu ApS

Kirppu's Esbjerg-åbning forsinkes med én måned

Del

Kirppu's åbning i Esbjerg oplever desværre en lille forsinkelse grundet leveranceudfordringer med dørpartiet. Åbningsdagen bliver nu den 23. november, men der åbnes for booking allerede på fredag den 20. september.

Kirppu Front
Kirppu Front Kirppu

I Kirppu har man glædet sig siden starten af 2024 over at kunne offentliggøre nyheden om åbningen af butik nummer 29, som bliver i Esbjerg. Det har siden februar egentlig ligget fast, at åbningen skulle ske i oktober måned på Østre Gjesingvej 26, 6715 Esbjerg N.

Desværre har udfordringer med leveringen af elementer til det nye indgangsparti, der skal bygges, været skyld i, at man har måttet skubbe åbningen til den 23. november. Dette ændrer dog ikke på, at Kirppu åbner for bookinger af stande den 20. september, hvor åbningstilbuddet vil være aktivt fra.

Vi er naturligvis skuffede over at have meldt en åbningsdato ud og gjort alt klar, og så er det en dør, der skal spænde ben for vores tidsplan,” udtaler Morten Bøjland, medstifter og CEO i Kirppu.

Ugen op til åbningsfesten vil det være muligt for alle, der har booket stand på åbningsdagen eller de 3 efterfølgende dage, at komme og sætte deres ting op på deres stande. Der vil ikke kunne handles i ugen op til, men Kirppus medarbejdere står klar med smilende service og højt humør til alle, der måtte komme forbi for bare at kigge, ville booke en stand eller sætte op.

”Vi sørger for god musik og fantastisk stemning i hele ugen op til, og når vi nu må skubbe åbningen, sørger vi for at købe ekstra meget fadøl, sodavand og popcorn, som naturligvis vil være gratis på åbningsdagen den 23. november for alle besøgende,” fortæller Morten Bøjland, medstifter og CEO i Kirppu. ”Vi har oplevet en helt fantastisk interesse i Esbjerg, og vi glæder os helt vildt til at kunne åbne og byde Esbjerg og omegn velkommen i Kirppu Esbjerg”.

Åbningsfesten den 23. november starter klokken 10:00 og slutter klokken 17:00 i det gamle Elgiganten på Østre Gjesingvej 26, 6715 Esbjerg N.

Der vil på dagen være mulighed for at hilse på Kirppus maskot, Loppen Louie, og der vil være gratis is til de første 100 børn. Derudover vil der være en række konkurrencer, hvor det vil være muligt både at vinde gavekort og standleje i butikken.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Åbningsfest i Kirppu
Åbningsfest i Kirppu
Kirppu
Download
Morten Bøjlund
Morten Bøjland, medstifter og CEO af Kirppu
Jeppe Bøje Nielsen Kirppu Danmark ApS
Download
Maskotten Loppen Louie kigger forbi og deler gratis slikkepinde og balloner ud til børnene i forbindelse med åbningen
Maskotten Loppen Louie kigger forbi og deler gratis slikkepinde og balloner ud til børnene i forbindelse med åbningen
Kirppu
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer.

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, fordelt over hele landet. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der åbnede den første Kirppu-butik på Frejasvej i Hillerød i august 2014 og her ligger den stadig i dag.

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 300 mio. kr. 
  • Alle vores butikker er omkring 1000 m2, eller større
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede første butik i 2014
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger omkring 450 mennesker på tværs af butikkerne og HQ
  • Kæden er i dag landsdækkende - find din nærmeste butik her

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye