DEAS

Ny direktør for portfolio management på plads i DEAS

Del

DEAS har internt udpeget Mark Safir Nielsen som ny leder og direktør i afdelingen for Portfolio Management. Mark Safir Nielsen tiltræder den nye stilling som næste skridt i sin erfaring med ejendomsadministration fra DEAS.

Mark Safir Nielsen, Director, Portfolio Management, DEAS A/S
Mark Safir Nielsen, Director, Portfolio Management, DEAS A/S

Det bliver et talent inden for egne rækker, der fremover skal stå i spidsen for Portfolio Management i DEAS. Den 35-årige Mark Safir Nielsen er således blevet internt rekrutteret som ny direktør i afdelingen, hvor han fremover får ansvaret for afdelingens medarbejdere samt udviklingen og driften i afdelingen.

Et væsentligt fokuspunkt for Mark Safir Nielsen bliver i første omgang at varetage relationerne til investorerne og desuden identificere potentialet for at udvikle samarbejdet.

"Jeg er utrolig stolt over at blive udnævnt til Director for Portfolio Management i DEAS. I min nye rolle vil jeg fortsætte med at styrke vores kerneforretning inden for administration, drift og udlejning. Derudover vil vi intensivere samarbejdet med vores kunder for at komme tættere på deres strategier inden for bæredygtighed, EU-taxonomi og certificeringer. Vi skal ikke kun sikre, at det daglige arbejde kører på skinner, men også være vores kunders nærmeste rådgiver," siger Mark Safir Nielsen, Director, Portfolio Management, DEAS A/S.

Mark Safir Nielsen blev første gang ansat i DEAS i 2017 som ejendomsadministrator og har sidenhen haft skiftende stillinger inden for portfolio management frem til i dag.

"Mark har et solidt kommercielt mindset, som kombineret med hans dybe kendskab til forretningen og gode samarbejdsevner gør ham til et naturligt valg til rollen som Director for Portfolio Management. Jeg er overbevist om, at han - sammen med de dygtige medarbejdere i afdelingen - kommer til at lykkes i rollen," siger Steen Amstrup, CEO.

CV - Mark Safir Nielsen

DEAS A/S

  • Director
    • September 2024 – nu
  • Senior Portfolio Manager
    • Oktober 2023 – September 2024
  • Portfolio Manager
    • September 2020 – Oktober 2023
  • Portfolio Manager Assistant
    • August 2019 – September 2020

C. W. Obel Ejendomme

  • Property Manager
    • April 2019 – August 2019

DEAS A/S

  • Property Manager
    • Juni 2017 – April 2019

OK-Fonden 

  • Property Manager
    • November 2015 – Juni 2017

Kontakter

Billeder

Mark Safir Nielsen, Director, Portfolio Management, DEAS A/S
Mark Safir Nielsen, Director, Portfolio Management, DEAS A/S
Download

Om DEAS

DEAS A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer DEAS A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. DEAS A/S har et dedikeret team på flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).
DEAS A/S har hovedkontor i København og kontorer i Aarhus og Aalborg.

Læs mere på www.deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye