Clever udvider bestyrelse med tech- og digitaliseringsprofil

Del

Natasha Friis Saxberg, CEO i brancheforeningen IT-Branchen, træder nu ind i bestyrelsen hos Danmarks største ladeoperatør Clever, der har andelsselskaberne Andel og NRGi som ejere.

Natasha Saxberg, nyt bestyrelsesmedlem i Clever. Foto: Morten Germund
Natasha Saxberg, nyt bestyrelsesmedlem i Clever. Foto: Morten Germund

Ladeoperatøren Clever udvider sin bestyrelse med Natasha Friis Saxberg, som har arbejdet med innovation og teknologi i mere end 25 år bl.a. i virksomheder som Mærsk og ATEA.

Jesper Lange, Clevers bestyrelsesformand og stabsdirektør i Andel, glæder sig på vegne af ejerne over at koble Natasha Friis Saxbergs kompetencer og erfaringer sammen med resten af bestyrelsen.

“En gennemgribende elektrificering af bilismen er en af de vigtigste forudsætninger for en grønnere fremtid. Og det kræver teknologisk innovation at skabe løsninger, som gør det nemt og enkelt at være elbilist. Jeg er derfor særligt glad for kunne sige velkommen til Natasha, og glæder mig til, at vi sammen med den øvrige bestyrelse, ledelsen og de mange dygtige og dedikerede kolleger i Clever, tager de næste skridt for at gøre os fortjent til positionen som danskernes foretrukne ladeoperatør.”

25 års erfaring med teknologi
Udover at være CEO i IT-Branchen er Natasha Friis Saxberg i dag næstformand i Danish Quantum Community, formand for Innobooster samt Grand Solutions for kvanteteknologi i Danmarks Innovationsfond og Digital Vismand i Akademiet for Tekniske Videnskaber. Hun er flere gange kåret som en af Europas mest indflydelsesrige kvinder inden for teknologi og vandt i 2020 Women in Tech Award. 

Nu ser hun frem til at gøre en forskel for Clever og den grønne omstilling af persontransporten.

"Vi står på tærsklen til en ny industriel revolution, hvor grøn energi og mobilitet er fundamentet for de målsætninger, vi har sat som samfund. Derfor er bestyrelsesarbejdet i Clever også en spændende strategisk opgave fra øverste hylde, og jeg glæder mig rigtig meget til at udforske mulighederne i selskabet og branchen. Jeg er sikker på, at nye digitale løsninger bliver en vigtig del af Clevers videre udvikling,” siger Natasha Friis Saxberg.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

Andel fastholder historisk høje investeringer og strammer bæltet30.8.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I kampen for en grønnere fremtid vil energi- og fibernetkoncernen Andel investere historisk høje over 5 mia. kr. i 2024. Med investeringer på 2,3 mia. kr. i årets første halvår er koncernen godt på vej mod at indfri målet. Eksterne faktorer som varierende energipriser, materialepriser og renteniveauet påvirker sammen med tab på gamle gaskapacitetskontrakter koncernens halvårsregnskab. Det skaber behov for at reducere omkostningerne og øge indtjeningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye