Vejdirektoratet

Der bliver udført vejarbejde på Motorring 4

Del

Vejdirektoratet skal lægge ny asfalt på Motorring 4 ved Albertslund, hvor den nuværende asfalt er slidt og trænger til udskiftning. Arbejdet finder sted i perioden onsdag 18. september og frem til fredag 11. oktober og bliver udført i aften- og nattetimerne.

Efter en kort periode med vejarbejde kan trafikanter på Motorring 4 se frem til en mere jævn kørebane og dermed en bedre køreoplevelse. Foto: Vejdirektoratet
Efter en kort periode med vejarbejde kan trafikanter på Motorring 4 se frem til en mere jævn kørebane og dermed en bedre køreoplevelse. Foto: Vejdirektoratet

Fra onsdag 18. september og frem til fredag 11. oktober vil der blive udført vejarbejde på et fire kilometer langt stykke af Motorring 4 ved Albertslund. Vejarbejdet foregår i det nordøstgående spor mellem Taastrup og Ballerup, hvor Holbækmotorvejen fletter sammen med Motorring 4 og dernæst Frederikssundsmotorvejen.

Arbejdet er nødvendigt, fordi den nuværende asfalt er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

Sådan foregår arbejdet

Vejdirektoratet indleder arbejdet med at affræse den gamle belægning, så der er adgang til den underlæggende belægning, der skal repareres.

Når det er gjort, skal der udlægges nyt slidlag. Som afslutning skal kørebanen have nye vejstriber.

Information til trafikanterne

Vejarbejdet betyder, at det er nødvendigt at foretage periodevise spærringer af Motorring 4, og der vil derfor blive etableret en række omkørselsruter, hvilket vil give nogle minutters ekstra rejsetid. Som trafikant skal man blot følge skiltningen. 

I nogle perioder vil trafikanter opleve, at Holbækmotorvejen ved Taastrup er spærret i nordøstgående retning mod Ballerup, hvorfor man vil blive sendt ud på en omkørselsrute, der går via Motorring 3 og Frederikssundsmotorvejen.

Længere nordpå, hvor Motorring 4 krydser med Frederikssundsmotorvejen, vil der ligeledes være periodevise spærringer for trafikanter, der skal mod Ballerup og Frederikssund. Her vil skilte føre trafikanter ud på en omkørselsrute, der går ad Frederikssundsmotorvejen til frakørsel 1 Ejby og retur til Motorring 4 mod Ballerup. Samme omkørsel gælder for bilister, der skal mod Frederikssund.

Når der bliver arbejdet på forbindelsesrampen fra Motorring 4 til Frederikssundsmotorvejen mod København, vil der være skiltet med en omkørselsrute, som går ad frakørsel 2 Ballerup Syd og retur til Motorring 4 i sydgående retning og op på forbindelsesrampen mod København.

Endelig vil der være perioder, hvor frakørsels- og tilkørselsrampe 4 Albertslund Nord er spærret. Følg derfor omkørselsskiltene.

Selv om vejarbejdet er lagt i de sene aften- og nattetimer mellem kl. 20.00 og 5.00 af hensyn til trafikanterne, kan det ikke undgås, at der vil forekomme en smule forlænget rejsetid.

I de perioder, hvor der ikke bliver udført arbejde, er der åbent for trafik i fuldt omfang. Trafikanter kan dog blive nødt til at køre på fræset eller ikke-afstribet overflade med nedsat hastighed.

Nætterne mellem 19. og 23. september er der som udgangspunkt ikke planlagt vejarbejde.

Fordi vejarbejde er vejrafhængigt, er der altid en risiko for, at det kan blive udskudt på grund af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Opsætning af støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre Kommune går i gang12.9.2024 14:54:45 CEST | Nyhed

Mandag den 16. september går arbejdet i gang med etablering af en cirka 900 meter lang støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre, nærmere bestemt mellem Brøndbyvestervej og Avedøre Havnevej på sydsiden af motorvejen. I første omgang omlægges trafikken til smallere kørespor. Arbejdet kommer til at berøre trafikanterne, som benytter Holbækmotorvejen i østgående retning ind mod København.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye