Danske Spil A/S

Data fra Danske Spil viser: Hver fjerde dansker tror mest på denne Vild med dans-deltager

Del

Om en uge starter ti par i Vild med dans, men kun ét kan stå tilbage. Danske Spils kunder har allerede valgt deres favorit.

Danske Spils kunder har valgt deres favorit i årets Vild med dans.
Danske Spils kunder har valgt deres favorit i årets Vild med dans.

Der er særligt ét par, der skiller sig ud blandt de ti deltagende danse-duoer, som den 20. september skal skyde 2024-sæsonen af Vild med dans i gang.

”Allerede en uge inden danseskoene overhovedet er kommet på fødderne, kan vi se i data, at næsten hver fjerde dansker tror på, at Kamal Hassan med Mie Moltke ender øverst på skamlen. Det er bemærkelsesværdigt, at et par så tidligt i forløbet skiller sig positivt ud med hele 24% af gættene. Det vidner om stor opbakning og tiltro fra Danske Spils kunder, og der er et godt stykke ned til danskernes nummer to og tre, som er Philip May med 17% og May Lifschitz med 13%,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Det er altså meget tydeligt, at danskerne har fundet deres yndling i dette års konkurrence, og hos Danske Spils ekspert kan man godt forstå, hvorfor valget er faldet på netop Kamal Hassan.

”Vi har i Danske Spil også Kamal Hassan og Mie Moltke som favoritter i konkurrencen. Tidligere var May Lifschitz vores foretrukne, men vi vurderer, at Kamal Hassan er ekstremt populær blandt især det yngre segment, han har en bred folkelig appel, og er altid smilende og glad. Han virker som en mand med et stort gå-på-mod og vi tror, at hans positive sind og charme kan bringe ham langt i konkurrencen. Nu skal det blive spændende at få taget hul på Vild med dans og få syn for sagen for, hvad deltagerne kan og ikke kan på et dansegulv. Vi kan ikke vente med at opleve de ti par folde sig ud med salsa, rumba og flotte kostumer,” siger Mathias Reimer Larsen.

Vild med dans 2024 starter den 20. september og kan ses på TV2.

Nøgleord

Kontakter

PresseafdelingenKontakt vores presseafdeling

Ring til vores pressetelefon for mere information eller flere kommentarer på tlf.: 3085 1785

Tlf:30851785kommunikation@danskespil.dk

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye