
HedeDanmark omorganiserer i skovdivisionen
HedeDanmarks skovdivision bliver fremover delt i to – henholdsvis en dansk og en international skovdivision.

Skov og skovens gavnlige effekter på samfundet vil over de kommende år blive endnu mere markante. Skovens træer er en vigtig brik i den grønne omstilling, da de leverer både bæredygtige byggematerialer, lagring af CO2 og et levested for mange dyrearter – både herhjemme og ude i verden.
Derfor omorganiserer HedeDanmark nu sin skovdivision, som deles op i to: en dansk afdeling og en international.

Her til lands bliver Martin Bösselmann nu divisionsdirektør og vil have det overordnede ansvar for HedeDanmarks arbejde med danske skovarealer. Martin Bösselmann har gennem sine 25 år hos HedeDanmark stor erfaring med skovdrift, og hans ansvarsområde vil indbefatte alt fra skovforvaltning og råtræ- og flishandel til udvikling af ydelser overfor de danske skovejere.
Skoven kommer til at spille en større rolle i det danske landskabsbillede med bl.a. den grønne trepart og regeringens ønske om 250.000 hektar ny skov i Danmark over de kommende årtier. Her ønsker HedeDanmark at stille virksomhedens store viden og erfaring med skovdrift til rådighed og være med til at arbejde for et Danmark med mere skov – både til klima og biodiversitet.
HedeDanmark er en del af Hedeselskabet, der har arbejdet med skovforvaltning i mere end 150 år. Den danske skovdivision skal derfor qua sin store erfaring med skovdrift gennem mange år understøtte HedeDanmarks internationale vækst, der har taget fart de senere år – og derfor nu får sin egen division.

International skovdirektør bliver Morten Thorøe, der allerede som chef for HedeDanmarks baltiske skovforretning har erfaring med skovforvaltning i et internationalt perspektiv. I Estland, Litauen og Letland forvalter HedeDanmark i dag over 100.000 hektar skov gennem skovinvesteringer. Morten Thorøe får fremover også ansvar for HedeDanmarks skovforvaltning i Tyskland, hvor man entrerede for få år siden i delstaten Brandenburg og har allerede en række store skovejere som faste kunder.
Med styrkelsen af de to divisioner er HedeDanmarks ambition at skabe Nordeuropas største og bedste skovforvaltningstilbud, som kan tilbyde vores kunder en professionel forvaltning i – både Danmark og internationalt.
Fra 1. oktober skifter HedeDanmark og alle underselskabet navn til Dalgas.
Nøgleord
Kontakter
Christian Agerskov MunkPressechefHedeDanmark
Tlf:+45 29 90 19 86camu@hedeselskabet.dkOm HedeDanmark
HedeDanmark er landets største servicevirksomhed inden for det grønne felt. Alt, hvad vi foretager os, har naturen som omdrejningspunkt - uanset om vi bevæger os i landskabet, skoven, byen eller vandet.
Vores engagerede medarbejdere arbejder med skovdrift, naturgenopretning, klimasikring, cirkulær bioøkonomi, grøn pleje, vintersikring og en række andre områder. Alle dele har det til fælles, at vi gennem dem ønsker at øge biodiversitet, afbøde klimaforandringer og sikre genanvendelse af naturens ressourcer.
Vi er en del af Hedeselskabet, der har arbejdet med og i naturen siden 1866.
Følg pressemeddelelser fra Dalgas
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dalgas
HedeDanmark og B3D indgår aftale om overdragelse af Digital Ejendomsservice12.4.2023 09:20:00 CEST | Pressemeddelelse
Det nye partnerskab skal sikre øget fokus på udvikling af Digital Ejendomsservice til gavn for kunderne.
HedeDanmark opnår Skandinaviens første FSC Økosystemtjenestecertificering10.1.2023 11:26:58 CET | Pressemeddelelse
En FSC-certificering, der følger træernes optag af CO2 er for første gang blevet uddelt i de skandinaviske lande.
Danish Hardwood bliver en del af HedeDanmark4.1.2023 09:02:14 CET | Pressemeddelelse
Fra 1. januar 2023 er træhandelsvirksomheden Danish Hardwood A/S en del af HedeDanmark.
Studerende tager 200 år gamle træidéer ind i fremtiden13.12.2022 14:56:50 CET | Pressemeddelelse
Arkitektstuderende har undersøgt, hvordan man kan bruge træ, der ellers ville ende i varmeværker, til at bygge med i fremtiden – ved at se på, hvordan man gjorde for 200 år siden.