All Things Live ApS

Trommerne ekkoer igen over Danmark – Toto vender tilbage i 2025

Del

Toto aka The Dogz Of Oz og danskerne kan ikke trækkes væk fra hinanden. Derfor vender det amerikanske rockband tilbage i 2025, hvor de indtager Royal Arena og Forum Horsens sammen med special guest Christopher Cross.

// Michelle Brody

TOTO er klar til igen at bringe hitparade til Danmark. Det legendariske amerikanske band, anført af Steve Lukather og Joseph Williams, har opnået milepælen diamond certificering af deres udødelige evergreen ”Africa”, som de fejrer med en stor turné rundt i Europa i 2025.

Bandet har de seneste år haft en utvetydig renæssance, og deres bredtfavnende repertoire, som også indbefatter hits som ”Hold the Line” og ”Rosanna”, bliver afspillet intet mindre end tre millioner gange dagligt bare på Spotify.

Det er ikke kun bagkataloget, som har bevist dets stamina gennem årene. TOTO har nemlig også som reinkarnationen The Dogz of Oz imponeret koncertgængere i hele verden igen og igen, med den nuværende livebesætning bestående af Steve Lukather (guitar/vokal), Joseph Williams (vokal), Greg Phillinganes (keyboards / vokal), Shannon Forrest (trommer), John Pierce (bas), Warren Ham (horn / percussion / vokal) og Dennis Atlas (keyboards / vokal).

Når bandet spiller i Danmark, har de fået for vane at starte folkefest og fællessang, og ikke mindst blive hyldet med stjerneregn hos både publikum og anmeldere. Deres kommende to koncerter i Danmark i 2025 bliver ingen undtagelse, når TOTO i fornemt selskab med verdensstjernen Christopher Cross som special guest.

TOTO AKA THE DOGZ OF OZ + SPECIAL GUEST: CHRISTOPHER CROSS
FREDAG 21. FEBRUAR – FORUM HORSENS
LØRDAG 22. FEBRUAR 2025 – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: FREDAG 13. SEPTEMBER KL.10
BILLETPRISER FRA: 435,- + GEBYR

BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / HORSENSANDFRIENDS.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

// Michelle Brody
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye