Ung, stærk profil til Andelskassen i Aarhus

Del

Andelskassen i Aarhus har ansat 28-årige Katrine Andreasen som erhvervskundechef.

Katrine Andreasen er startet som erhvervskundechef i Andelskassen i Aarhus
Katrine Andreasen er startet som erhvervskundechef i Andelskassen i Aarhus

Katrine Andreasen har de sidste tre år arbejdet med erhvervskunder i Sparekassen Kronjylland i Horsens, hvor hun kom til efter endt uddannelse på Aarhus Universitet. Her har hun været finansiel sparringspartner for en række virksomheder, og det tiltaler hende at komme ind i virksomhedernes maskinrum.

”Når jeg sætter mig ind i virksomheders forretningsmodel, har jeg en nysgerrig tilgang – jeg opsøger information, stiller spørgsmål og lytter.  Og så er det vigtigt for mig at opbygge en god relation. For gennem en åben og tillidsfuld dialog kommer vi tættere på hinanden, jeg lærer virksomheden at kende, og på den måde har jeg de bedste forudsætninger for at give økonomisk rådgivning, der kommer hele vejen rundt om virksomheden,” fortæller Katrine.

Katrine har samarbejdet med mange forskellige virksomheder og har derfor et stort kendskab til både kommunikations-, detail-, bygge-, håndværker- og servicebranchen, men også fx kapitalfonde har været blandt kunderne.

Nu glæder hun sig til at udvide netværket som erhvervskundechef i Andelskassens rådgivningscenter i Aarhus. Med skiftet til Andelskassen er Katrine blevet en del af en relationsbank. Og det er et bevidst valg.

”Andelskassen er en bank, hvor vi arbejder ud fra, at alle har brug for gode relationer. Det gælder både over for kunder, men også internt mellem kolleger. Det er for mig den perfekte kombination, da det danner gode rammer for trivsel, hvor man både bliver fagligt udfordret og har et stærkt kollegialt samarbejde, samtidig med vi har det sjovt,” siger Katrine.

Katrine bor i Stilling med sin kæreste. I fritiden er hun ofte sammen med venner og familie eller ude i naturen med hesten. Hun er medlem i Ladies Circle og mødes i netværket ca. 12 gange om året. Derudover holder hun meget af at stå på ski og besøge forskellige feriedestinationer og udforske områderne.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 19 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye