Vejdirektoratet

Den Gamle Lillebæltsbro vil være periodevist spærret i weekenden

Del

Der er planlagt spærringer af Den Gamle Lillebæltsbro i weekenden. Det sker som en del af det igangværende vedligeholdelsesarbejde på broen. Spærringerne er planlagt til de sene aften- og nattetimer mellem kl. 19.00 og 7.00 for at være til mindst mulig gene for trafikanter.

Den Gamle Lillebæltsbro undergår lige nu en større renovering. Foto: Vejdirektoratet
Den Gamle Lillebæltsbro undergår lige nu en større renovering. Foto: Vejdirektoratet

Der skal installeres nye fuger i fortovet i begge ender af Den Gamle Lillebæltsbro, og det arbejde foregår i den kommende weekend.

Broen vil derfor være spærret for al biltrafik mellem kl. 19.00 og 7.00 fra fredag 13. september til mandag 16. september.

Dog forventes den sidste spærring at blive ophævet mandag morgen kl. 5.30. 

Det er nødvendigt at spærre for biltrafikken, da opgaven indebærer brug af kraner og andre arbejdskøretøjer, mens cyklister, gående og udrykningskøretøjer stadig vil have mulighed for passage. Dette skal dog ske med forsigtighed og efter entreprenørens anvisninger.

Da arbejdet er vejrafhængigt, kan det ske, at det må udskydes som følge af vejrforhold, og det kan derfor blive nødvendigt at gentage lukningerne den efterfølgende weekend.

I det omfang at arbejdet bliver færdigt før de angivne tidspunkter, vil broen blive åbnet for trafik.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere om vedligeholdelsen af Den Gamle Lillebæltsbro

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye